Мидълзбро – Евертън: Домакините ще измъкнат точката


Н. Гавазов

Мидълзбро – Евертън: Домакините ще измъкнат точката

Мидълзбро - Евертън
Стадион: "Ривърсайд", Мидълзбро
Дата: 11.02.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн

Мидълзбро и Евертън излизат един срещу друг в 25-я кръг на Висшата лига. Домакините са в долната половина на таблицата само на точка пред зоната на изпадащите, докато "карамелите" се радват на успешен засега сезон в първата десятка.

Боро не е вкусвал успех в първенството вече 7 кръга, а единствено продължаването напред за ФА Къп е положително за новаците. Домакините трябва да поработят най-вече върху атакуващия аспект на играта, след като бяха вкарани единствено 3 гола в този лош за тима период. Мидълзбро не страда от много липсващи фигури и под въпрос са само Джордж Френд и Гастон Рамирес, докато Антонио Бараган и Калъм Чембърс са в кондиция за двубоя.

По отношение на формата Евертън е на обратния полюс в сравнение със своя противник. "Карамелите" не са били побеждавани във Висшата лига от 7 кръга насам, но пък отпаднаха от ФА Къп. Воденият от Куман тим е на 6 точки от 5-то място и на 7 от Топ 4, но е малко вероятно някой в клуба да се е прицелил толкова нависоко за Европа догодина. Яник Боласие, Доминик Калвърт-Люис и Бешич са все още аут, а Матю Пенингтън е близо до завръщане, но може би не още този кръг.

Формата и на двата отбора е протиположна, което няма начин да не фаворизира Евертън. Двубоят обаче е на "Ривърсайд", а Мидъзлбро има огромна нужда най-малко от точка, за да не трепери за мястото си в елита.

Прогноза: Мидълзбро - Евертън 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
96