Уест Бромич – Стоук: Трудно изкована победа за домакините


Н. Гавазов

Уест Бромич – Стоук: Трудно изкована победа за домакините

Уест Бромич - Стоук Сити
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 04.02.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд


Уест Бромич и Стоук са съперници в съботната програма на 24-я кръг на Висшата лига. И двата отбора са в горната половина на таблицата с 4 точки разлики помежду си и стабилно представяне за скромните им възможности.

"Дроздовете" няма как да не удовлетворяват привържениците си с 8-то място в таблицата и трудната за пробиване тактика. Уест Бромич няма проблеми със състава и единствено трябва да се справя без защитника си Джони Еванс. Тони Пюлис едва ли ще направи кой знае какви промени и отново ще разчита на Саломон Рондон, Джеймс Морисън, Насер Шадли и Мат Филипс да реализират малкото появили се пред тима възможности.

Стоук традиционно е домакински отбор, който обаче умее и да печели точки в гостуванията. "Грънчарите" загубиха 3 от последните си 8 визити, но съперници в тези двубои бяха грандовете Арсенал, Ливърпул и Челси. Марк Хюз ще е без Стивън Айрланд, Камерън, Джак Бътланд, Джонатан Уолтърс, Глен Джонсън и Шакири, а именно липсата на последния е голямата липса на мениджъра. Собхи пък е на Купата на африканските нации, където му предстои финал с Египет, а може би Бераино отново ще започне от резервната скамейка.

Труден за прогнозиране сблъсък между равностойни и корави съперници. Въпеки това, Уест Бромич предимно успява на свой терен да се възползва срещу тимове от своето ниво или с по-ниско такова. Физически изтощителен и тактически мач, в който очакваме минимален успех за домакините.

Прогноза: Уест Бромич - Стоук 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127