Мидълзбро – Уест Бромич: Домакините ще стигнат до трудно реми


Н. Гавазов

Мидълзбро – Уест Бромич: Домакините ще стигнат до трудно реми

Мидълзбро - Уест Бромич
Стадион: "Ривърсайд", Мидълзбро
Дата: 31.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Стюърт Атуел

Мидълзбро и Уест Бромич се изправят един срещу друг в междинния 23-ти кръг на Висшата лига. Домакините не са побеждавали в първенството от 5 кръга насам и ги разделят едва 4 точки от зоната на изпадащите, а "дроздовете" са в горната половина на таблицата със стабилна игра и без съмнения за оцеляването си.

Боро може и да не е уверен във Висшата лига, но пък последните резултати с включване на мачовете от ФА Къп показват не толкова лош период. Мидълзбро има само едно поражение, две победи и две равенства, а само при загубата си от Уест Хам в предишния кръг е допуснал в попадение в своята врата. Гастон Рамирес очевидно ще напусне клуба през този трансферен прозорец, което го вади и от плановете на Каранка заедно с Джордж Френд и Калъм Чембърс. Антонио Бараган и Джеймс Хъсбанд не са кондиционно готови да започнат двубоя и има малък шанс да ги видим в игра.

В Уест Бромич изглежда се наслаждават на сезона си и ги очакват спокойни времена до края на кампанията. Място в горната половина на таблицата или около средата със сигурност е успех за треньорския щаб, а с играта си отборът не дава индикации, че може да спадне до ситуация да се бори за оцеляването. Леко разочарование беше отпадането за ФА Къп, но пък по този начин гостите ще могат да се съредоточат още повече в първенството. Тони Пюлис няма кадрови проблеми с изключение на контузията на Джони Еванс и ще може да излезе с най-доброто си.

И двата отбора излизат с известни колебания в тази среща и сблъсъкът изглежда непредсказуем. Уест Бромич има само един успех в последните си 5 гостувания, но трябва да подчертаем, че съперници бяха грандовете Арсенал, Челси и Тотнъм. Мидъзлбро от своя страна няма победа във Висшата лига през 2017-та година и едва ли с продължаването напред за ФА Къп ще се удовлетворят привържениците. Равностоен двубой с малко положение за гол и подялба на точки.

Прогноза: Мидълзбро - Уест Бромич 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
124