Бърнли – Лестър: Поредна грешка в гостуване за шампиона


Н. Гавазов

Бърнли – Лестър: Поредна грешка в гостуване за шампиона

Бърнли - Лестър
Стадион: "Търф Муур", Бърнли
Дата: 31.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Майк Дийн

Любопитна и интересна среща ни предоставя междинния 23-ти кръг на Висшата лига. Коравият домакин Бърнли посреща шампиона Лестър, който не е печелил в гостуване за първенството в 13 двубоя.

Новаците се намират в чудесна форма след 3 победи и само едно поражение в последните 5 мача от всички турнири. Въпреки това, скромният тим е все още в долната половина на таблицата на 5 точки пред своя съперник. Бърнли няма особени проблеми със състава си и единствено Дийн Марни и Кевин Лонг са в лазарета с травми.

Вече споменахме в началото на прогнозата за негативната серия на Лестър, но трябва да признаем, че отборът започна да се подобрява в гостуванията след само една загуба от 5 мача навън. Въпреки това, победите във Висшата лига липсват, а зоната на изпадащите е само на 5 точки, така че Раниери не бива да бъде толкова спокоен в двубоите от първенството. За шампионите с контузии са Слимани и Уйоя, а Амартей е с националния си отбор а Купата на Африканските нации.

Не очакваме да видим голямо зрелище и по-скоро тактически двубой с малко положения за гол. От огромно значение ще е кой ще вкара първи гол, тъй като това може да се окаже единственото попадение в този здрав сблъсък. Все пак Бърнли е много успешен домакин, докато Лестър е с огромни трудности в гостувания и прогнозираме статуквото да се запази и този кръг.

Прогноза: Бърнли - Лестър 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
117