Съндърланд – Тотнъм: Гостите няма да допуснат да бъдат догонващи в трети пореден мач


Н. Гавазов

Съндърланд – Тотнъм: Гостите няма да допуснат да бъдат догонващи в трети пореден мач

Съндърланд - Тотнъм
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 31.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Лий Мейсън

Аутсайдерът Съндърланд излиза срещу Тотнъм в много важен мач и за двата състава. Домакините са на последното място в класирането и ще се борят за скъпоценна точка, докато "шпорите" са на 3-то място и една грешка може да струва скъпо за мястото им в Топ 4.
"Черните котки" се завърнаха към слабото си представяне и нямат успех във вече 7 двубоя от всички турнири. Все пак Съндърланд вече показа, че е способен на изненади и единственият добре проведен мач през този лош период беше при равенството с друг претендент за Топ 4 - Ливърпул. Дейвид Мойс ще е без Пади Макнеър, Лий Катърмоу, Дънкан Уатмор, Ян Кирхоф, Джордан Пикфорд, Виктор Аничебе и Джилободжи. Джейсън Денайер, Хавиер Манкило и Стивън Пиенар продължават да са под въпрос, но пък добрата новина е в завръщането от Купата на африканските нации на Ламине Коне и Дидиер Ндонг.

Тотнъм показва страхотни игри след 8 победи и едно реми в предишните 9 двубоя, макар че последните два мача бяха на път да бъдат загубени. Първо беше дербито с Манчестър Сити, при което след два гола пасив "шпорите" съумяха да стигнат до точката, а преди дни за ФА Къп срещу четвъртодивизионния Уикъм обърнаха и спечелиха в последните минути. Разбира се, това показа силен характер в играчите, но и лека разконцентрираност в началото на срещите, от което трябва да се избави Почетино. Защитата продължава да бъде проблем за лондончани след травмите на Ян Вертонген и Кевин Трипиър, но пък Тоби Алдервийрелд и Дани Роуз се завръщат. Нкуду и Ерик Ламела също са с контузии, макар че състоянието на аржентинеца се подобрява.

Двубоят няма да е толкова лесен за Тотнъм, който трябва да стигне до 3-те точки и всякакъв друг развой на мача ще е провал. Бихме казали, че напрежението е изцяло при "шпорите", но и Съндърланд има спешна нужда от резултати различни от загуба, така че еднакво важен сблъсък и за двата отбора.

Прогноза: Съндърланд - Тотнъм 0:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

02 януари Съндърланд - Ливърпул 2:2 (Висша лига)
07 януари Съндърланд - Бърнли 0:0 (ФА Къп)
14 януари Съндърланд - Стоук Сити 1:3 (Висша лига)
17 януари Бърнли - Съндърланд 2:0 (ФА Къп)
21 януари Уест Бромич - Съндърланд 2:0 (Висша лига)

Тотнъм:

04 януари Тотнъм - Челси 2:0 (Висша лига)
08 януари Тотнъм - Астън Вила 2:0 (ФА Къп)
14 януари Тотнъм - Уест Бромич 4:0 (Висша лига)
21 януари Манчестър Сити - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
28 януари Тотнъм - Уикъмб 4:3 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Тотнъм

117 срещи
37 победи за Съндърланд
30 равенства
50 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 172:148 за Тотнъм

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193