Тотнъм – Уикъмб: Резервите на Почетино ще постигнат нужното


Н. Гавазов

Тотнъм – Уикъмб: Резервите на Почетино ще постигнат нужното

Тотнъм - Уикъмб
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 28.01.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Роджър Ийст

Елитният Тотнъм посреща четвъртодивизионния Уикъмб на "Уайт Харт Лейн" в среща от турнира ФА Къп. Очакванията към този двубой са за категоричен и лесен успех на лондончани, тъй като разликата в класите е огромна и съвсем нормално е да видим домакините без голям брой от ключовите си футболисти.

"Шпорите" във вече 8 мача от всички турнири не са били побеждавани, а достигането до ремито срещу Манчестър Сити след два гола пасив доказва силният характер и високата мотивация на играчите. Тотнъм се намира на 3-то място, но пък битката за Топ 4 е ожесточена и всяка точка е от огромно значение. По този начин няма да е никаква изненада, ако лондончани започнат с множество футболисти от резервите, тъй като в средата на другата седмица им предстои гостуване на Съндърланд за първенството. Ерик Ламела, Ян Вертонген и Тоби Алдервийрелд са все още в лазарета, а Почетино потвърди за здравословните проблеми на Дани Роуз и Хари Кейн.

Уикъм по подобие на своя съперник води тежка битка в своята дивизия, но за разлика от "шпорите" ще отдаде голямо значение на срещата. Гостите са на 5-то място в Лига 2 на 5 точки от директната промоция и с мач по-малко, а скромният тим не е допускал поражение във вече 16 двубоя от всички турнири. В състава на мениджъра Гарет Ейнсуорт няма контузени или наказани играчи, така че ще може да разчита на най-доброто си.
Типичен сблъсък между Давид и Голиат, в който Уикъмб ще се брани с всички сили, докато Тотнъм ще бъде по-активен и ще напада повече. Разбира се, едва ли ще видим звездите на лондончани, което ще влоши играта на тима, но и без тях домакините ще постигнат нужното.

Прогноза: Тотнъм - Уикъмб 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

01 януари Уотфорд - Тотнъм 1:4 (Висша лига)
04 януари Тотнъм - Челси 2:0 (Висша лига)
08 януари Тотнъм - Астън Вила 2:0 (ФА Къп)
14 януари Тотнъм - Уест Бромич 4:0 (Висша лига)
21 януари Манчестър Сити - Тотнъм 2:2 (Висша лига)

Уикъмб:

02 януари Уикъмб - Нюпорт Каунти 2:1 (Лига 2)
07 януари Уикъмб - Стоурбридж 2:1 (ФА Къп)
10 януари Блекпул - Уикъмб 1:1 - 4:5 след дузпи (ЕФЛ Трофи)
14 януари Уикъмб - Йоулвил Таун 1:1 (Лига 2)
21 януари Уикъмб - Лутън Таун 1:1 (Лига 2)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Уикъмб

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176