Вълците ще излязат за победа срещу Стоук


.

Вълците ще излязат за победа срещу Стоук

В неделна среща от 34-ят кръг на английската Висша лига тима на Уувърхемптън приема на своя "Молиню" Стоук Сити. "Вълците" в момента се намират на 14-та позиция в класирането с актив от 32 точки. Досега през сезона те регистрираха общо 8 победи, 8 равенства и 17 загуби. Преди две седмици тима на Мик Макрти не успя да победи Евертън пред собствена публика и завърши при резултат 0:0. В последният кръг тима загуби с минималното 1:0 при гостуването му на "Емирейтс". След днешната среща срещу Стоук, на отбора предстоят двубои с Фулъм и Блекбърн. ю

Уувърхемптън няма да могат да разчитат на капитана си Карл Хенри, който ще трябва да изтърпи наказание от 3 мача заради червения си картон в срещата с Арсенал. Адлен Гуедиура, Ненад Милия и Дейвид Едуардс ще се борят за място в стартовите единайсет, въпреки че Мик Макарти ще заложи на Кевин Фоули в халфовата линия.

Съперниците им Стоук Сити заемат 10-та позиция във временното класиране с 46 точки. Досега през сезона те записаха общо 10 победи, 12 равенства и 10 загуби. В последните два кръга от първенството тима на Тони Пулис победи с 1:0 при гостуването си на Уест Хем, след което продължи добрата си серия и срещу Хъл Сити у дома, където "гръначарите" успяха да надделеят с 2:0.

Нападателят Рикардо Фулър се притеснява за физическото си състояние. Ямайският национал отбеляза в последните два мача на тима, но го измъчва болка в глезена. Тунджай или Мамади Сидибе ще останат на резервната скамейка заедно с Дейв Китсън. Джеймс Бийти, който беше аут в продължение на седем седмици заради контузия в коляното, вероятно няма да започне, въпреки че изигра мач с втория отбор в Четвъртък.

Мисля, че домакинският фактор ще бъде от голямо значение в този двубой, в който според мен Уувърхемптън ще излязът победители.

Уувърхемптън - Стоук Сити 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
40