Хъл ще събере сили у дома и ще се измъкне от опасната зона


.

Хъл ще събере сили у дома и ще се измъкне от опасната зона

Хъл Сити - Бърнли
Стадион: "Кингстън Комуникейшънс", Хъл
Дата: 10.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън


В събота в двубой от 34-ят кръг на английската Висша лига отбора на Хъл Сити приема на "Кингстън Къмюникейшънс Стейдиъм" тима на Бърнли. В момента тигрите се намират на 18-та позиция в класирането с общо 27 записани точки, само на 1 точка от Уест Хем, които са извън зоната на изпадащите. До момента тима на Йън Дауи е записал 6 победи, 9 равенства и 17 загуби, а откакто той зае поста на уволнение Фил Браун нещата не са по-добри. След уволнението му отбора регистрира 1 победи и 2 загуби. В първия мач на Йън Дауи, когато той трябваше да се докаже и беше на път, да го направи, Портсмут се надигнаха от пръхта. Те успяха да вкарат два гола срещу тигрите пред собствена публика в последните 5 минути на мача и така спечелиха двубоя, а Дауи не запомни с добри дебюта си за отбора. След това обаче той се реваншира на феновете у дома, където те спечелиха с 2:0 срещу Фулъм. В последния кръг тима гостуваше на Стоук Сити, но отново бяха попарени надеждите им за излизане от опасната зона, след като загубиха с 2:0.

Джордж Боатенг има шансове по-малки от 50% процента да започне този двубой. Холандският национал беше сменен в събота срещу Стоук след получено разстежение, но след това скенера показа, че няма нищо сериозно. Ирландското крило Стивън Хънт все още се бори с контузията си в ходилото и ще бъде аут за тази среща, но Ибрахима Сонко се връща, след като пропусна двубоя с бившия си клуб Стоук Сити. Анди Доусън и в добро физическо състояние и вероятно ще бъде включен в стартовите 11, след като претърпя разстежение.

Съпернциите им Бърнли също се борят за да останат в елита на Англия. Те заемат 19-та позиция във временното класиране с актив от 24 точки, но все още имат шанс да излязат от това положение, в което се намиарат. Досега през кампанията те записаха общо 6 победи, 6 равенства и 21 загуби. Тима на Брайън Лоус не е печелил от 6 февруари насам, като е записал от тогава общо 9 загуби.

В тима на Бърнли може да се завърне Стийв Коулдуел, който отсъстваше от състава близо 4 месеца. Капитанът на тима, но е играел в Премиершип от месец декември, но се появи на два пъти за резервния отбор и може би в този мач ще се бори да попадне в стартовите единайсет на Йън Доуи. Под съмнение за тази среща е Стивърн Джордън, който страда от травма в коляното, докато Крис МакКан остава аут поради подобна контузия.

Мисля, че в тази среща домакините ще победят и ще спечелят толкова важните им три точки за оставане в елита на Англия.

Прогноза: Хъл Сити - Бърнли 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити:

07 март Евъртън - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)
20 март Портсмут - Хъл Сити 3:2 (Висша лига)
27 март Хъл Сити - Фулъм 2:0 (Висша лига)
03 април Стоук Сити - Хъл Сити 2:0 (Висша лига)

Бърнли:

10 март Бърнли - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
13 март Бърнли - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)
20 март Уигън - Бърнли 1:0 (Висша лига)
28 март Бърнли - Блекбърн 0:1 (Висша лига)
03 април Бърнли - Манчестър Сити 1:6 (Висша лига)


Досегашни срещи: (във всички турнири)

Хъл Сити - Бърнли

11 мача
4 победи за Хъл Сити
1 равенство
6 победи за Бърнли
Голова Разлика: 12:11 за Бърнли

През този сезон:

31 октомври 2009 Бърнли - Хъл Сити 2:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Хъл Сити - 1.72
Равен - 3.60
Бърнли - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28