Тотнъм - Бърнли: Шпорите лесно ще вземат мача


Н. Гавазов

Тотнъм - Бърнли: Шпорите лесно ще вземат мача

Тотнъм - Бърнли
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 18.12.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Кевин Френд

Тотнъм, който доскоро нямаше загуба в Лигата, посреща Бърнли с надеждата да натрупа точки след лошата серия в последните си двубои. Лондончани влизат в мача след класическа домакинска победа над Хъл Сити в средата на седмицата, но веднага ще отбележим, че "шпорите" записаха две поражения в последните си четири срещи, а преди това регистрираха четири последователни равенства. Всичко това изпрати хората на Маурисио Почетино на пето място в класирането, на три точки от четвъртия Манчестър Сити и на три пункта пред преследвача Манчестър Юнайтед.

Бърнли влиза в двубоя след загуба с 1:0 при гостуването си на Уест Хем в средата на седмицата. Впрочем, нищо изненадващо в това, след като колективът на Шон Дайч все още търси първата си победа навън през сезона и е най-слабият гост в Лигата. Като цяло, формата на Бърнли спадна и сега отборът е с един успех и четири загуби в последните си пет мача, което оставя тима на 13-то място в класирането, на пет точки от опасната зона.

Двата отбора не страдат от сериозни кадрови проблеми. Ламела е аут за домакините заради контузия, а гостите не могат да разчитат на Гудмундсон.

Без съмнение, за каквато и форма да говорим на двата отбора, Тотнъм е по-класният тим. Освен това "шпорите" ще се радват на подкрепата на трибуните срещу отбор, който не се представя добре навън. Факт е също така, че лондончани нямат особени проблеми при домакинствата си на съперници от долната половина на таблицата - хората на Почетино спечелиха последните си две домакинства с общ резултат 8:0, а специално срещу Бърнли последните четири мача на "Уайт Харт Лейн" завършиха с победи и голова разлика 15:5.

От анализа следва да направим извода, че Тотнъм би трябвало с лекота да спечели срещата, като възможностите са комбинация в мача са огромни: освен задължителната "единица", тук може да се играе и гол за домакините във всяко едно от полувремената, над 2.5 гола в мача и попадение на Хари Кейн.

Прогноза: Тотнъм - Бърнли 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

26 ноември Челси - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
03 декември Тотнъм - Суонзи 5:0 (Висша лига)
07 декември Тотнъм - ЦСКА Москва 3:1 (Шампионска лига)
11 декември Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
14 декември Тотнъм - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)

Бърнли:

21 ноември Уест Бромич - Бърнли 4:0 (Висша лига)
26 ноември Бърнли - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
03 декември Стоук Сити - Бърнли 2:0 (Висша лига)
10 декемви Бърнли - Борнемут 3:2 (Висша лига)
14 декември Уест Хем - Бърнли 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Бърнли

109 срещи
43 победи за Тотнъм
26 равенства
40 победи за Бърнли
Голова Разлика: 202:167 за Тотнъм

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
270