Анонс на 16-ти кръг на Висшата лига на Англия


Н. Гавазов

Анонс на 16-ти кръг на Висшата лига на Англия

Уест Хем - Бърнли
Стадион: "Лондон Стейдиъм, Лондон
Дата: 14.12.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Боби Мадли

Уест Хем е далече от своята най-оптимална кондиция. Три победи в 15 кръга е резултат, който никой не очакваше от лондончани в началото на сезона, особено с оглед на трансферната кампания на клуба. В миналия кръг "чуковете" обаче успяха да измъкнат точката на "Анфийлд", с което изненадаха и самите себе си. В момента лондончани се намират на 17-то място, на точка над опасната зона.

Бърнли се намира в по-добро положение, макар дистанцията да не е толкова голяма от Уест Хем - само 4 точки. Като цяло хората на Шон Дайч се опитват да печелят домакинствата си, а навън каквото стане - в случая, само една точка от всички гостувания.

Домакините са без Сахо, Тьоре, Колинс, Дзадза, Оксфорд и Байрам. Добрата новина е завръщането на Куяте. Бърнли е без Гудмунсон.

Уест Хем е фаворит в мача, особено на фона на добрата игра срещу Ливърпул и факта, че Бърнли не играе добре. Комбинация от "1" и "над 2.5" гола изглежда разумно и освен това би осигурила добра печалба.

Прогноза: Уест Хем - Бърнли 2:1

 


Уест Бромич - Суонзи
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 14.12.2016г.
Час: 22:00
Съдия: Майкъл Оливър

УБА се намира в отлична форма. Едва този уикенд хората на Тони Пюлис прекъснаха безпогрешната си серия от 4 мача. "Дроздовете" упорито се бореха на "Стамфорд Бридж", но в крайна сметка отстъпиха с 1:0. В момента УБА се намира на 10-то място, на 4 точки от топ 6.

Настроението в Суонзи започна да се подобрява през последните седмици. "Лебедите" бяха изпаднали в състояние на амок, но в края на ноември победиха с 5:4 Палас, а през уикенда пометоха с 3:0 конкурента Съндърланд. Уелсци обаче остават в опасната зона, на точка от спасителния бряг.

Доусън от УБА е наказан, Майхил е контузен, а Бераино все още не е набрал форма. Гостите са без Сон Йон и Фернандес.

Един от най-равностойните сблъсъци в кръга. УБА е фаворит заради добрата си форма и фактора домакинство, но Суонзи започва да показва прогрес в играта си. Двоен шанс в мача (1Х) е напълно разумна опция, при липса на такава възможност победата на домакините е напълно реалистична.

Прогноза: УБА - Суонзи 2:1

 

 

Стоук Сити - Саутхемптън
Стадион: "Бет365 Стейдиъм, Стоук
Дата: 14.12.2016г.
Час: 22:00
Съдия: Антъни Тейлър

Мач между съседи в таблицата и за това очакванията са безкомпромисен сблъсък. Стоук спечели последния си мач за ноември и първия за декември, но претърпя поражение от Арсенал през уикенда. Така "грънчарите" остават на 12-то място в класирането, като основната причина за попадането в тази зона е лошият старт на сезона.

Саутхемптън също имаше лош старт, но по-бързо намери формата си и има 3 победи и 2 равенства в последните си осем срещи. През уикенда хората на Клод Пюел се измъчи срещу Мидълзбро, но в крайна сметка успя да сломи отбраната на упорития си съперник.

Стоук е без Бърдски, Камерън, Афелай, Бътланд, Айрлънд, а Уолтърс, Муньос, Джонсън, Шоукрос са под въпрос. Гостите са без Макарти, Хескет, Таргет, Пие и Остин.

Стоук има по-голям шанс да постигне победа, с оглед на добрата си домакинска форма. "Светците" обаче показаха упоритост в срещите си с Лестър и Манчестър Сити.

Прогноза Стоук Сити - Саутхемптън 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
112