Суонзи – Съндърланд: Домакините ще се измъкнат от последното място


Н. Гавазов

Суонзи – Съндърланд: Домакините ще се измъкнат от последното място

Суонзи - Съндърланд
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 10.12.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Крейг Поусън

Сблъсък между борещи се за оцеляването ни предоставя 15-я кръг на Висшата лига. Суонзи се намира в дъното на таблицата, а Съндърланд е 18-ти на една точка от спасителния бряг.

Домакините все още не могат да намерят правилният ритъм на игра и назначението на Боб Брадли донесе само моментен импулс в представянето. След ремито на "Гудисън парк" срещу Евертън и страхотната победа над Кристъл Палас се появиха надежди сред привържениците, че може би техните любимци ще се измъкнат от опасната зона. Това краткотрайно подобрение обаче беше разбито след разгромното 5:0 от Тотнъм миналата седмица.

Суонзи няма кой знае колко липсващи футболисти и само Ки Сунг-Йонг заедно с Федерико Фернандес лекуват контузии.

Съндърланд започна да показва подобрение и 3-те победи в последните 4 кръга си е много добро постижение за тим борещ се за оцеляването. Въпреки това, "черните котки" продължават да се намират в зоната на изпадащите, но все пак само на точка от 17-я Уест Хам. Ситуацията със здравословното състояние на играчите също върви добре, макар че Дейвид Мойс отново ще е без Пади Макнеър, Фабио Борини, Лий Катърмоу, Линден Гуч, Джак Родуел и Дънкан Уатмор. Стивън Пиенар и Джейсън Денайер пък са под въпрос.

Подобен тип срещи винаги са носели интересн заряд и интересни 90 минути. Съндърланд са в по-добра позиция и форма, но пък очакваме Суонзи да се мобилизира и да се възползва от домакинството си, за да се измъкне от дъното.

Прогноза: Суонзи - Съндърланд 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212