Хъл – Кристъл Палас: Ситуацията ще се влоши за новаците


Н. Гавазов

Хъл – Кристъл Палас: Ситуацията ще се влоши за новаците

Хъл Сити - Кристъл Палас
Стадион: "КСОМ Стейдиъм", Хъл
Дата: 10.12.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


Хъл и Кристъл Палас излизат един срещу друг в опит да измъкнат 3-те точки. Домкините се намират на предпоследното място в класирането, докато лондончани са все още близo до зоната на изпадащите.

"Тигрите" все още се държат въпреки огромните си проблеми вътре в клуба и не позволяват да попаднат в ситуация на пълни аутсайдери. Спасителният бряг е само на една точка и след този кръг новаците дори може да се намират вече над последните три места. Кадровото състояние продължава да е лошо, след като в лазарета са Одубайо, Алекс Брус, Грег Люер, Абер Ернандес, Уил Кийн и Мбокани. Състоянията на Алън Макгрегър, Браян Ленихан и Шон Малоуни са подобрени, но играчите все още са под въпрос.

Кристъл Палас прекрати серияата си от 7 мача без победа миналата седмица с категоричното 3:0 над Саутхемптън. Това позволи на "орлите" да се отдалечат на 3 точки то зонаата на изпадащите и да даде малко импулс в играта на футболистите. Алън Пардю отново ще е без Папе Суаре, Джонатан Бентеке, Конър Уикъм и Стив Манданда, а Лоик Реми е вече възстановен, но кондиционно не е готов за мач от високо ниво.

Кристъл Палас е отбор, който играе на приливи и отливи, а когато идват добрите им периоди става много трудно за по-скромните тимове. Хъл определено е такъв тим, но и "тигрите" знаят как да се противопоставят въпреки ограничените си възможности.


Прогноза: Хъл - Кристъл Палас 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200