Уотфорд – Евертън: Карамелите ще прекратят сушата си


Н. Гавазов

Уотфорд – Евертън: Карамелите ще прекратят сушата си

Уотфорд - Евертън
Стадион: "Викаридж Роуд", Уотфорд
Дата: 10.12.2016г.
Час: 14:30
Съдия: Антъни Тейлър

Настоящият 15-ти кръг на Висшата лига се открива със срещата между Уотфорд и Еверън. Позициите и на двата състава може да се считат за задоволителни, но не така стоят нещата с моментната им форма.

Домакините се намират в средата на таблицата, което си е успех за Мадзари и ръководството може да бъде доволно от мениджъра. Проблемът идва от 3-те победи в последните 4 мача, което е сигнал за италианският специалист да не допуска отпускане сред играчите си. "Стършелите" са отново без Кенеди, Джа Джедже и Крей Каткарт, а към тях се присъединява и Роберто Перейра. Адриан Мариапа е близ до завръщане в игра заедно с Даръл Янмаат и Йонес Кабул.

Евертън все още заема място в горната половина на класирането, макар че след сушата от 4 кръга без успех си е чудно задържането в челната 8-ца. "Карамелите" са предимно домакински отбор, който вече в 5 гостувания не е печелил 3-те точки и това би трябвало да е притеснително за треньорският щаб. Роналд Куман няма да може да разчита на Бешич, Матю Пенингтън, Яник Боласие, Браунинг и Джеймс Маккарти, а добрата новина е, че Шеймъс Коулман и Аруна Коне може и да започнат срещата.

Началото на този кръг започва любопитно, тъй като Уотфорд са успешни на свой терен, докато в гостуванията Евертън изпитва проблеми. И двата състава са трудни за преодоляване, така че тактически двубоят ще е интересен и по-скоро везните клонят към хикс. Въпреки това, очакваме изненада и Роналд Куман да доведе "карамелите" най-после до победа.

Прогноза: Уотфорд - Евертън 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149