Кр.Палас – Саутхемптън: Лошата серия на домакините ще продължи


Н. Гавазов

Кр.Палас – Саутхемптън: Лошата серия на домакините ще продължи

Кристъл Палас - Саутхемптън
Стадион: "Селхърст Парк", Лондон
Дата: 03.12.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик


Изпадналият в тежка негативна серия Кристъл Палас посреща в 14-я кръг на Висшата лига Саутхемптън. Домакините са с равни точки с 18-я Хъл Сити и нуждата им от точки става огромна необходимост, докато за гостите средата на таблицата едва ли е провал.

Лондончани вече във 7 мача от първенството няма успех, а освен това 6-те поредни поражения говорят достатъчно за кризата в отбора. Разбира се, в този период съперници бяха сериозни клубове, но загубата с 5:4 миналата седмица от предпоследния Суонзи показа, че тежката програма не е причина за слабите резултати. Папе Суаре, Джонатан Бентеке, Стив Манданда, Конър Уикам и Йоан Кабай са извън игра този уикенд, а най-вероятно и Лоик Реми няма да може да вземе участие.

Саутхемптън успя за няколко дни да покаже качествена игра и да победи последователно Евертън и Арсенал. Особено победата над "артилеристите" на "Емирейтс" беше впечатляваща, което изпрати "светците" на полуфинал за Купата на лигата и със сигурност настроението в съблекалнята е висока. Джереми Пиед, Мат Таргет, Джейк Хескет, Флорин Гардош, Алекс Макарти, Душан Тадич и Харисън Рийд са все още в лазарета, макар че за последния има шанс да бъде възстановен преди този кръг.

Импулс в играта на Саутхемптън няма как да няма предвид последните им два мача, но и умората би трябвало да си окаже влияение в даден момент. Разбира се, състоянието на Кристъл Палас е трагично, но "орлите" вече са показвали, че могат да изненадат всеки. Няма да е лесен двубой за "светците", но все пак смятаме, че ще триумфират за втори път тази седмица в Лондон.

Прогноза: Кристъл Палас = Саутхемптън - 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188