Ботлън ще препъне Вила по пътя към целта им


.

Ботлън ще препъне Вила по пътя към целта им

Болтън - Астън Вила
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 03.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


Болтън приема Астън Вила на "Рийбок Стейдиъм" в двубой от 33-ят кръг на английската Висша лига. Домакините заемат 15-та позиция във временото класиране с актив от 32 точки и записани през сезона 8 победи, 8 равенства и 16 загуби. В последните два кръга от Премиершип отбора на Оуен Койл записа загуба при гостването си на "карамелите" с 2:0 и поражение при домакинството си на "червените дяволи" с категоричният резултат 0:4. След срещата на Болтън с бирмингамци, на тима предстоят двубои с претендента за титлата Челси и средняка Стоук Сити.

Нападателят на домакините Джоан Елмандер е във форма, въпреки че му бяха направени четири шева на главата след мача с Манчестър Юнайтед. Защитата на тима ще бъде укрепена след завръщането в състава на Гретар Стейсон. Той пропусна миналият мач на тима заради наказание, докато Пол Робинсън ще трябва да премине късен фитнестест за да се останови състоянието на глезена му. Мениджъра на тима Оуен Койл още работи върху възстановяването на Стюърт Олдън, Крис Башам, Гавин МкКан, Шон Дейвис и Джоуй О'Брайън.

Съперниците им в тази среща - Астън Вила се намират на 7-та позиция в класирането с 51 точки и възможност, макар и минимална, да атакуват четвъртата позиция. През сезона отбора воден от Мартин О'Нийл регистрира 13 победи, 12 равенства и 6 загуби. В последните два кръга от първенството тима записа първо равенство на "Вила Парк" срещу Съндърланд, а след това беше разгромен от Челси на "Стамфорд Бридж" с 7:1. След мача с Болтън, пред Стенли и компания предстоят двубои с Евертън и Портсмут.

Мениджъра на гостите ще трябва да изчака резултатите от проведение късен фитнестест на няколко ключови играчи преди да избери състава си за мача с Болтън. Халфът на тима Джеймс Милнър, защитника Ричърд Дън и атакуващото трио - Хески, Агбонлахор и Карю, ще са под съмение за срещата, което означава, че мениджъра ще трябва да заложи на младият Нейтън Делфонесо.

Мисля, че въпреки борбата на Вила за място в Шампионската лига догодина, Болтън ще се окаже препяствие по пътя им към целта.

Прогноза: Болтън - Астън Вила 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

06 март Уест Хем - Болтън 1:2 (Висша лига)
09 март Съндърланд - Болтън 4:0 (Висша лига)
13 март Болтън - Уигън 4:0 (Висша лига)
20 март Евъртън - Болтън 2:0 (Висша лига)
27 март Болтън - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)

Астън Вила:

13 март Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
16 март Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
20 март Астън Вила - Уулвърхемптън 2:2 (Висша лига)
24 март Астън Вила - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
27 март Челси - Астън Вила 7:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Астън Вила

135 мача
49 победи за Болтън
32 равенства
54 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 223:215 за Астън Вила

През този сезон:

07 ноември 2009 Астън Вила - Болтън 5:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.87
Равен - 3.25
Астън Вила - 2.50


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
37