Арсенал - Саутхемптън: Потърсете изненадата


Н. Гавазов

Арсенал - Саутхемптън: Потърсете изненадата

Арсенал - Саутхемптън
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 30.11.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Кевин Френд

Арсенал и Саутхемптън ще се изправят един срещу друг в мач от четвъртфиналите на Купата на Лигата. И двата тима спечелиха двубоите си през уикенда и ще се надяват да повторят това и тази вечер, което би ги изпратило в полуфиналите на турнира.

"Артилеристите" влизат в срещата в добро настроение и разположение на духа. Хората на Венгер отстъпиха в стартовия мач от сезона на Ливърпул, но след това лондончани не познават загуба в 19 поредни срещи. През уикенда Арсенал победи Борнемут с 3:1, но феновете на тима от "Емирейтс" до последно трепереха, защото 2:1 се задържа чак до 90-та минута на двубоя.

Саутхемптън уверено се движи в средата на таблицата. През уикенда хората на Клод Пюел постигнаха важна победа с 1:0 над Евертън, с което сложиха край на серията си от три мача без победа. Що се отнася до Купата на лигата, "светците" спечелиха досегашните си два двубоя в турнира, като успяха и да запазят суха мрежата си.

От статистиката по-долу се вижда, че Арсенал има превъзходство в срещите си със Саутхемптън. В добавка ще кажем, че лондончани загубиха само 3 от своите домакинства на "светците", постигайки победа в 25 и завършвайки наравно в 13. Последната среща тук бе през септември, когато Арсенал постигна победа с 2:1.

Съдейки по формата на двата отбора, както и разликата в класата, домакините са огромен фаворит в мача. Това се вижда и от коефициентите на букмейкърите, които се движат около 1.8 за победа на Арсенал и около 4.2 в полза на Саутхемптън. Ясно е също така, че лондончани ще се опитат да продължат красивата си серия. От друга страна колективът на Клод Пюел има амбициите да продължи напред, освен това се очаква, че ще има ротации в двата състава, така че ще видим експериментални отбори.

А това дава огромен шанс на онези почитатели на рисковите залози да потърсят различен знак от "1". Вероятно най-добре ще е да се играе с "Двоен шанс", като "единицата" може да фигурира там. Още по-смелите почитатели на залозите вероятно ще използват и "двойката". FUTBOL TV винаги се е придържал към разума, но от друга страна тази среща е напълно подходяща да се изпробват и по-рискови варианти, които са оправдани с оглед на една висока възвращаемост на вложените средства.

Прогноза: Арсенал - Саутхемптън 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:

01 ноември Лудогорец - Арсенал 2:3 (Шампионска лига)
06 ноември Арсенал - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
19 ноември Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:1 (Висша лига)
23 ноември Арсенал - ПСЖ 2:2 (Шампионска лига)
27 ноември Арсенал - Борнемут 3:1 (Висша лига)

Саутхемптън:

03 ноември Саутхемптън - Интер 2:1 (Лига Европа)
06 ноември Хъл Сити - Саутхемптън 2:1 (Висша лига)
19 ноември Саутхемптън - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
24 ноември Спарта Прага - Саутхемптън 1:0 (Лига Европа)
27 ноември Саутхемптън - Евертън 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Арсенал - Саутхемптън

90 срещи
46 победи за Арсенал
25 равенства
19 победи за Саутхемптън
Голова Разлика: 147:91 за Арсенал

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
304