Саутхемптън – Евертън: Здрав сблъсък между корави съперници


Н. Гавазов

Саутхемптън – Евертън: Здрав сблъсък между корави съперници

Саутхемптън - Евертън
Стадион: "Сейнт Мери", Саутхемптън
Дата: 27.11.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Крейг Поусън

Саутхемптън и Евертън ще се изправят един срещу друг в тежък сблъсък от 13-я кръг на Висшата лига. Домакините в момента изпитват леки затруднения с играта си, а същото може да се каже и за "карамелите".

"Светците" нямат успех във вече 4 кръга от първенството, но пък все още са в средата на класирането и ще търсят да се върнат към победния път. Саутхемптън изпита разочарования преди дни, когато беше победен от Спарта Прага за Лига Европа и по този начин минаването на групата не е сигурно. Със сигурност липсата на Джереми Пиед, Мат Таргет, Харисън Рийд, Джейк Хескет, Алекс Макарти, Флорин Гардош, Жозе Фонте, Хойберг и Душан Тадич оказват влияние на играта на тима.

Евертън от своя страна също изпитва моментни затруднения и въпреки това продължава да е в горната половина на таблицата. "Карамелите" имат едва един успех в последните 7 кръга, което няма как да удовлетворява привържениците. Роналд Куман няма особени кадрови проблеми и единствено Бешич и Матю Пенингтън продължават да се лекуват, а Браунинг и Аруна Коне не са напълно готови за 90 минути футбол.

Непредсказуем сблъсък, в който и най-малката грешка може да се решава решаваща, така че по-съсредоточеният и мотивиран състав вероятно ще вземе 3-те точки. Евертън не е отбор, който се чувства комфортно извън "Гудисън Парк", така че няма да им е лесно срещу неудобния Саутхемптън.

Прогноза: Саутхемптън - Евертън 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
107