Уотфорд – Стоук: Домакините ще продължат със стабилното представяне


Н. Гавазов

Уотфорд – Стоук: Домакините ще продължат със стабилното представяне

Уотфорд - Стоук Сити
Стадион: "Викаридж Роуд", Уотфорд
Дата: 27.11.2016г.
Час: 14:00
Съдия: Мартин Аткинсън


Неделната програма от мачове в 13-я кеъг на Висшата лига започва със срещата между успешния до този момент Уотфорд и неудобния тим на Стоук. "Стършелите" се намират в горната половина на таблицата и показват добър футбол, докато техният съперник е на 13-то място с 13 точки.

Домакините под ръководството на опитния Валтер Мадзари определено поднасят изненадващо стабилна игра, която носи резултати и привържениците могат да бъдат доволни. Уотфорд има само едно поражение в последните 5 кръга, а на своя "Викаридж Роуд" имат 3 победи и едно реми от предишните си 4 двубоя. Кенеди, Джа Джедже, Крейг Каткарт, Исаак Съксес и Кабаселе са в лазарета, но пък Холебас се завръща в игра.

Стоук на този етап не показва признаци, че ще успее да повтори миналогодишното представяне, макар че се измъкна от зоната на изпадащите и дори беше в серия от 3 поредни успеха. След това обаче дойдоха срещите с Уест Хам и Борнемут, от които съумяха да измъкнат само едно реми. Една от причините може да се търси в липсата на някои играчи, сред които още лекуват травми Стивън Айрланд, Афелай, Фил Бардсли, Камерън и Глен Уилан, макар че последните двама могат да се появят в игра. Близо до завръщане е Джак Бътланд, а Джо Алън пък е наказан за натрупани жълти картони.

Уотфорд е състав, който разчита много на домакинските си мачове и по всяка вероятност ще търси активно 3-те точки. Интересен ще бъде сблъсъка межди опитните мениджъри Валтер Мадзари и Марк Хюз, но очакваме този уикенд "стършелите" да се възползват от възможностите си.

Прогноза: Уотфорд - Стоук 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
97