Суонзи – Кристъл Палас: Два отбора в тежко състояние един срещу друг


Н. Гавазов

Суонзи – Кристъл Палас: Два отбора в тежко състояние един срещу друг

Суонзи - Кристъл Палас
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 26.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд


Любопитен мач се очертава да видим в 13-я кръг на Висшата лига, когато един срещу друг се изправят Суонзи и Кристъл Палас. И двата отбора са в тежък период, който е съпътстван с липса на победи, така че сега е идеалният момент за някой от съперниците да се измъкне от това състояние.

"Лебедите" и с Боб Брадли не успяват да покажат стабилен футбол, а след поражението миналата седмица срещу Съндърлант са вече на последното място. Домакините не са вкусвали успеха във вече 11 срещи от първенството и са съумяли да реализират едва 3 ремита в този период. В състава на Суонзи няма кой знае колко липсващи играчи и единствено Нейтън Дайер и Ки Сунг-Йонг са в лзарета, докато Джеферсън Монтеро е близо до пълното възстановяване.

Кристъл Палас традиционно си играе на приливи и отливи, така че можем да считаме за обичайно ситуацията в лондонския клуб. "Орлите" са в серия от 5 последователи загуби, който ги приближиха на само точка от зоната на изпадащите, така че е време Алън Пардю да вземе мерки. Папе Суаре, Лоик Реми и Джонатан Бентеке продължават да са извън игра, а Стив Манданда може и да се появи под рамките на вратата този кръг.

И двата отбора на този етап са равностойни, макар че състоянието на Кристъл Палас изглежда по-добро. Суонзи пък има домакинското предимство, но пък не може да напипа правилната тактика вече в 12 мача от всички турнири. Любопитна и непредсказуема среща, в която и най-малката грешка може да промени крайния резултат и да донесе сили на победителя.

Прогноза: Суонзи - Кристъл Палас 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
109