Лестър – Мидълзбро: Шампионите ще поемат глътка въздух


Н. Гавазов

Лестър – Мидълзбро: Шампионите ще поемат глътка въздух

Лестър - Мидълзбро
Стадион: "Кинг Пауър", Лестър
Дата: 26.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


Лестър посреща Мидълзбро в 13-я кръг на Висшата лига в опит да вземе задължителни 3 точки, които да изкачат шампиона по-нагоре в таблицата. "Лисиците" определено изпитват затруднения в първенството и със своето 14-то място няма как да защитят титлата си, което не радва особено привържениците. В Шампионската лига ситуацията е по-различна, след като в средата на седмицата беше победн Брюж и по този начин домакините си осигуриха първото място в групата. Менди, Каспер Шмайхел и Даниел Дринкуотър са извън сметките на Клаудио Раниери, а до последно ще се решава дали ще могат да вземат участие Матю Джеймс и Слимани.

Мидълзбро е сред новаците във Висшата лига този сезон, но след добрата селекция не се очакваха проблеми и реална борба за оцеляването. Въпреки това, нещата не са толкова положителни за Боро, които са в долната половина на таблицата само на една точка от опасната зона. Въпреки това, не трябва да бъдем толкова критични към гостите, тъй като в послените 4 кръга трябваше да се изправят срещу грандовете Арсенал, Манчестър Сити и Челси, а в този период бяха победени само веднъж. Джеймс Хъсбанд е близо до завръщане, а пък Джордж Френд е единственият, който със сигурност пропуска двубоя.

Лестър е длъжен този уикенд да покаже най-после шампионски дух и характера, който ги изведе на върха миналата кампания. Мидълзбро пък от своя страна вече показа, че може да изненада сериозните съперници, така че Каранка няма да се даде лесно на "лисиците" и ще търси да си тръгне с нещо от "Кинг Пауър Стейдиъм". Опрделено ще е трудна среща за играчите на Раниери, но все пак очакваме Варди и компания най-после да се отпушат.

Прогноза: Лестър - Мидълзбро 2:1

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
106