Хъл – Уест Бромич: Дефанзивен футбол без много положения


Н. Гавазов

Хъл – Уест Бромич: Дефанзивен футбол без много положения

Хъл Сити - Уест Бромич
Стадион: "КСОМ Стейдиъм", Хъл
Дата: 26.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Пол Тиърни


Изпитващият сериозни сътресения този сезон Хъл приема представящият се по прекрасен начин досега Уест Бромич. "Тигрите" след 12 кръга във Висшата лига се намират в ситуация, която беше очаквана за повечето анализатори - борбата за оцеляването. Новаците са в зоната на изпадащите и на този този етап изключителният характер на играчите позволяват разликата от спасителния бряг да бъде само една точка. Хъл продължава да не разполага с оптимален състав и ще е без Алън Макрегър, Одубайо, Алекс Брус, Ленихан, Грег Люер, Абел Ернандес и Уил Кийн. Добрата новина е завръщането на Адама Диоманде и Андрю Робертсън, макар че на последния може да му бъде дадена още една седмица време за пълно възстановяване.

Уест Бромич със сигурност не показва страхотен и впечатляващ футбол, но за сметка на това записва достойни резултати за отбор, който би трябвало да се бори за оцеляването си. Дефанзивната тактика на Тони Пюлис дава плодове и "дроздовете" се намират на 9-то място с 16 точки, а скромният тим допусна само 2 поражения в предишните 8 кръга. Бераино изглежда ще пропусне срещата, а състоянията на Насер Шадли и Йонас Олсон са под въпрос.

Логично е да очакваме по-внимателен футбол от двата състава и много здрава физически игра, която няма да доведе до много положения. Хъл е типичен домакински отбор и ще се опита да спечели поне точката на свой терен, докато Уест Бромич е в страхотен период и няма никакво намерени да го приключва.

Прогноза: Хъл - Уест Бромич 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153