Уест Бромич – Бърнли: По-дефанзивен футбол ще сложи край на кръга


Н. Гавазов

Уест Бромич – Бърнли: По-дефанзивен футбол ще сложи край на кръга

Уест Бромич - Бърнли
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 21.11.2016г.
Час: 22:00
Съдия: Майк Джоунс


Считаните преди сезона за активно борещи се за оцеляването Уест Бромич и Бърнли ще сложат край на 12-я кръг на Висшата лига. Въпреки очакванията, на този етап двата отбора се представят стабилно и се намират в средата на таблицата.
"Дроздовете" традиционно играят добър защитен футбол, но при тях проблем са непостоянството и е от важно значение как ще започне за тях срещата. В последните 4 мача съперници бяха много по-класните Тотнъм, Ливърпул, Манчестър Сити и Лестър, а в този период са спечелени 4 точки, което си е добър актив и можем да считаме домакините, че са в добра форма. Уест Бромич няма сигурни липсващи, но пък с въпросителни за евентуално участие са Бераино, Джеймс Маклийн, Насер Шадли, Соломон Рондон и Йонас Олсон.

Бърнли след промоцията играе много внимателно и зряло, което вече изненада не малко отбори. "Виненочервените" записаха две победи и едно равенство в предишните 3 мача, така че формата на скромния тъм също е добра по подобие на съперника му. Шон Дайк няма особени проблеми със състава, тъй като само състоянието на Стивън Уард е с въпросителна.

Здрав, тежък и по-дефанзивен футбол ни очаква в понеделник вечер, така че едва ли ще видим много положение за гол. Моментното състояние и на двата отбора е положително и двамата мениджъри ще се опитат по-скоро да избегнат поражението, отколкото да спечелят 3-те точки.

Прогноза: Уест Бромич - Бърнли 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135