Съндърланд – Хъл: Битка в зоната на изпадащите


Н. Гавазов

Съндърланд – Хъл: Битка в зоната на изпадащите

Съндърланд - Хъл Сити
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 19.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


Намиращите се в зоната на изпадащите Съндърланд и Хъл излизат един срещу друг в 12-я кръг на Висшата лига. И двата отбора са с множество проблеми, а положението им е още по-лошо, така че ще е интересно как ще се развие двубоя.
"Черните котки" дълго време бяха единственият тим в първенството, който нямаше победа, но черната серия приключи миналия кръг при гостуването на Борнемут. Въпреки това, Съндърланд продължава да се намира на последното място, но поне сред играчите ще се появи импулс след взетите 3 точки преди международната пауза. За Дейвид Мойс един от основните проблеми досега беше липсата на голям брой играчи, но за негово щастие състоянието на контузените футболисти се подобрява. Фабио Борини и Лий Катърмоул със сигурност няма да могат да вземат участие, а под въпросителна са Виктор Аничебе, Себастиан Ларсон, Ян Кирхоф, Вито Маноне и Джак Родуел. Ситвън Пиенар пък е наказан, което ще ограничи възможностите на отбора в полузащитата.

Силите на Хъл изглеждаха доскоро свършили за Висшата лига след доброто начало на кампанията и последващата тежка серия от само едно реми в 8 мача. Всичко това приключи в 11-я кръг, когато "тигрите" успяха да завоюват 3-те точки срещу коравия Саутхемптън, което ги доближи само на точка от спасителния бряг. Освен проблемите свързани със собствеността на клуба, една от пречките на гостите да се борят адекватно за оцеляването си са многобройните контузии. Алън Макгрегър, Одубайо, Алекс Брус, Ленихан, Андрю Робертсън, Грег Луер, Абел Ернандес и Уил Кийн са с травми, а пък Диоманде е наказан.

Много здрава и тежка битка можем да очакваме в тази среща, тъй като и за двата отбора това е идеален момент да запишат ценни точки. Съндърланд има лекото преимущество като домакин и е с по-малки кадрови проблеми, но все пак хикса е най-логичен.

Прогноза: Съндърланд - Хъл 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194