Евертън – Суонзи: Домакините ще влошат ситуацията при гостите


Н. Гавазов

Евертън – Суонзи: Домакините ще влошат ситуацията при гостите

Евертън - Суонзи
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 19.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън


Коравият тим на Евертън посреща на своя "Гудисън парк" изпадналият в труден период Суонзи в съботната програма от 12-я кръг на Висшата лига. "Карамелите" след отличното начало на сезона попаднаха на лек застой и съумяха да спечелят само веднъж в последните 6 мача от първенството. Въпреки това, домакините продължават да държат позиция в горната половина на таблицата и да са неприятен съперник пред своя публика. Куман продължава да не разчита на Бешич, Матю Пенингтън, Джеймс Макарти и Лейтън Бейнс, а към тях се присъединява и наказания Гарет Бари. Браунинг е близо до пълна готовност за участие, а с въпросителна е Аруна Коне. Добрата новина е завръщането на Идриса Гай, за който се очаква да започне титуляр.

Суонзи продължават да дълбаят с представянето си дори и след освобождаването на Франческо Гуидолин и назначаването на Боб Брадли. "Лебедите" имат записани само две равенства в предишните 10 кръга и логично са в зоната на изпадащите с едва 5 точки. Каул Ноутън получи контузия в последния мач и заедно с Нейтън Дайер няма да вземе участие. Джеферсон Монтеро също е с леки здравословни проблеми, но може и да се появи в игра.

И от двата отбора може да се иска повече от резултатите им в последно време, но като цяло определено по-стабилен изглежда тима на Евертън. "Карамелите" имат някои кадрови проблеми, но с домакинската подкрепа на неудобния за гости "Гудисън парк" ще съумеят да си вземат категорични 3 точки.

Прогноза: Евертън - Суонзи 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177