Кристъл Палас - Ливърпул: Червените ще продължат победния си ход


Н. Гавазов

Кристъл Палас - Ливърпул: Червените ще продължат победния си ход

Кристъл Палас - Ливърпул
Стадион: "Селхърст Парк", Лондон
Дата: 29.10.2016г.
Час: 19:30
Съдия: Андре Маринър

Кристъл Палас и Ливърпул ще закрият съботната програма на кръга във Висшата лига, като организаторите не случайно са оставили този мач последен за първия почивен ден от седмицата. Лондончани записаха пет срещи без загуба в периода през август - началото на септември, но сега нещата в отбора на Алън Пардю изглеждат съвсем различни. В миналия кръг "орлите" претърпяха поражение с 3:1 на гости на шампиона Лестър и загубата можеше да бъде още по-голяма при повече съсредоточеност на домакините. Този неприятен резултат идва след домакинско поражение с 1:0 от Уест Хем преди това, а като цяло Палас е само с една победа в последните си пет мача.

Ливърпул продължава победоносния си ход във всички турнири. През седмицата "червените" победиха с 2:1 Тотнъм в Купата на Лигата, като в този мач Юрген Клоп предпочете да се довери на някои млади футболисти и такива, които не се радват на голяма игрова практика, а всички те не разочароваха феновете си, демонстрирайки същия открит, динамичен и атакуващ футбол, както титулярния състав. В момента мърсисайдци са без загуба в последните си десет мача във всички турнири, с осем победи в този период, което наистина впечатлява. Толкова много, че дори легендарният Сър Алекс определи, че Ливърпул е кандидат за титлата през този сезон. И наистина, "червените" са на върха с еднакъв брой точки с Арсенал и Манчестър Сити.

Последните двубои между Палас и Ливърпул са били винаги интересни и непредсказуеми. За пример, миналогодишната среща на "Селхърст Парк" завърши с победа 2:1 за Ливърпул, но преди това Палас спечели мача на "Анфийлд". Като цяло, "орлите" имат победи в 5 от последните си десет двубоя с Ливърпул, а "червените" са спечелили 4 срещи.

Домакините не могат да разчитат на Суаре, Реми и на Джонатан Бентеке. Гостите са без Оджо, а Ориджи е под въпрос.

Няма съмнение, че утрешният двубой се очертава да бъде емоционален, но за разлика от предишните сблъсъци, хората на Клоп пристигат тук като фаворити. И това е лесно обяснимо, защото Ливърпул е един от най-последователните отбори във Висшата лига през този сезон и тим, който умее да бележи голове. "Червените" вкараха поне два гола в 7 от последните си 9 мача досега и заедно с Манчестър Сити са с най-доброто нападение.

От друга страна Палас показа проблясъци на добра игра, но на "орлите" им липсва постоянство. Те влизат в двубоя със серия от три мача без победа, така че разумът сочи да се доверим на гостите.

Съветът ни към почитателите на залозите е да заложат на голове от страна на двата отбора, победа за Ливърпул, а това може да бъде подкрепено с попадение на Мане (коефициентът на bet365 за гол на Мане е 2.50).

Прогноза: Кристъл Палас - Ливърпул 1:3


Последни 5 изиграни срещи:

Кристъл Палас:

21 септември Саутхемптън - Кристъл Палас 2:0 (Купа на Лигата)
24 септември Съндърланд - Кристъл Палас 2:3 (Висша лига)
30 септември Евертън - Кристъл Палас 1:1 (Висша лига)
15 октомври Кристъл Палас - Уест Хем 0:1 (Висша лига)
22 октомври Лестър - Кристъл Палас 3:1 (Висша лига)

Ливърпул:

24 септември Ливърпул - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)
01 октомври Суонзи - Ливърул 1:2 (Висша лига)
17 октомври Ливърпул - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
22 октомври Ливърпул - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
25 октомври Ливърпул - Тотнъм 2:1 (Купа на Лигата)


Досегашни срещи:

Кристъл Палас - Ливърпул

47 срещи
13 победи за Кристъл Палас
11 равенства
23 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 90:47 за Ливърпул

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170