Челси няма да сгреши срещу Астън Вила


.

Челси няма да сгреши срещу Астън Вила

Челси - Астън Вила
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 27.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън

В друг двубой от 32-ия кръг на Висшата лига излизат два отбора нуждаещи се от точки в преследване на целите си. Челси загуби първата си позиция след като не успя да победи тима на Блекбърн и няма право на грешки в борбата за титлата, в подабна ситуация се намира и Астън Вила, но в борбата за четвъртата позиция даваща право на участие в Шампионската лига. "Виланите" все още не са победени през 2010 година, но записаха седем равенства от десетте си изиграни мача.

В последният кръг "сините" от Лондон записаха категорична победа над последния в класирането Портсмут и в момента заемат второ място в таблицата с актив от 68 точки, една по-малко от първия Манчестър Юнайтед и една повече третия Арсенал. След като отпаднха от Шампионската лига за момчетата на Карло Анчелоти остават само два варианта за спечелване на трофей през този сезон, за да отстоят амбициите на клуба.

Мениджърът Карло Анчелоти заяви: "Трябва да се подготвим за оставащите девет срещи, така както за финал. Много важен сезон за Дидие Дрогба, той е фантастичен нападател, но по-важно е как ще се представи в тези девет срещи до края. Надявам се, че ще продължи да бележи. Ще видим какво ще се случи в съботния сблъсък и се надявам това да е края на лошия период за нас. Ако победим във всички срещи до края, ние ще сме шампиони."

В състава на Челси се завръща Михаел Балак след контузия в ахилеса. Рикардо Карвальо пропуска срещата след като се контузи по-рано в мача им през седмицата и се очаква Алекс да партнира на Джон Тери в отбраната. Жозе Босингва и Иванович пропускат мача, така че Паоло Ферейра ще заеме позицията на десен защитник. Все още не са възстановени Есиен и Ашли Коул. Очаквана стартова схема (4-1-2-1-2).

Астън Вила също изиграха мач в средата на седмицата завършвайки наравно 1:1 с тима на Съндърланд и в момента са седми в класирането на четири точки от четвъртия Тотнъм.  Защитата на Вила се представя доста добре през сезона, като тимът е допуснал само 25 гола от 31 изиграни мача, което допълнително ще затрудни отбора на Челси. Двата отбора ще се изправят отново в полуфинален двубой от ФА Къп.

Мартин О'Нийл има доста проблеми с контузени като защитникът Ричърд Дън, полузащитникът Джеймс Милнър, нападателите Емил Хески и Агболнахор са под въпрос, всички поради оплаквания в ахилеса. Найджъл Рио-Кокър е все още контузен. Тактическа подредба (4-4-2).

Състава на Вила не се представя много добре последните няколко седмици завършвайки последните си два двубоя с Уулвс и Съндърланд наравно. Тимът не изглежда много свеж в момента, а Челси ще са мотивирани достътъчно за да спечелят срещата, имайки предвид и отличното домакинско представяне на "сините" до момента.

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

07 март Челси - Стоук Сити 2:0 (ФА Къп)
13 март Челси - Уест Хем 4:1 (Висша лига)
16 март Челси - Интер 0:1 (Шампионска лига)
21 март Блекбърн - Челси 1:1 (Висша лига)
24 март Портсмут - Челси 0:5 (Висша лига)

Астън Вила:

07 март Рединг - Астън Вила 2:4 (ФА Къп)
13 март Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
16 март Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
20 март Астън Вила - Уулвърхемптън 2:2 (Висша лига)
24 март Астън Вила - Съндърланд 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Астън Вила

126 мача
47 победи за Челси
30 равенства
49 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 189:180 за Астън Вила

През този сезон:

17 октомври 2009 Астън Вила - Челси 2:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.40
Равен - 4.50
Астън Вила - 8.50

Прогноза: Челси - Астън Вила 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
287