Чуковете няма да се предадат в борбата им за оставане в елита


.

Чуковете няма да се предадат в борбата им за оставане в елита

Уест Хем - Стоук Сити
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 27.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър


В двубой от 32-ят кръг на Премиершип тима на Уест Хем приема "Ъптън Парк" отбора на Стоук Сити. "Чуковете" в момента се намират на 17-та позиция, точна над чертата с актив от 27 точки и със сериозна опасност да отпаднат от елита на Англия. Досега през кампанията те регистрираха общо 6 победи, 9 равенства и 16 загуби, а головата им разлика е -16. В последните два изиграни мача от първенството, момчетата на Джанфранко Дзола записаха две поредни загуби. Първата беше при гостуването им на "Емирейтс" с 2:0, а втората при домакинството им на Уувърхемптън с 3:1. През тази седмица италианският мениджър на Уест Хям Джанфранко Дзола заяви, че собствениците на тима трябва да внимават със своите критики към футболистите, тъй като такива неща може да засилят още повече "чуковете" към Чемпиъншип. В отворено писмо до феновете, публикувано на клубния сайт, съсобственикът на Уест Хям Дейвид Съливан нарече загубата с 1:3 у дома от Уулвърхямптън "патетична".


Нападателят на домакините Гилермо Франко и защитникът Джеймс Томкинс ще отсътват от днешната среща на тима срещу Стоук заради контузии. Мануел да Кошта се завръща след 3 мача наказание, докато Дани Габидон и Кийрън Дуер са възстановени, след като пропуснаха загубата от "вълците" по-рано тази седмица. Херита Илунга и Джак Колисън са контузии в колената и ще пропуснат мача.

Техните съперници - Стоук Сити заемат 12-та позиция във временното класиране с 36 точки. През сезона те записаха 8 победи, 12 равенства и 10 загуби. Водени от Тони Пулис те не успяха да продължат участието си в турнира "ФА Къп" след като загуба при гостуването си на "Стамфорд Бридж" с 2:0. В последната изиграна среща от първенството те записаха поражение пред собствена публика от "шпорите" с 2:1.

Домакините ще търся жизненоважната си победа за да успеят в борбата си за оставането в елита, докато Стоук не са печелили от 4 мача, което ме кара да заложа за победа на Уест Хем.

Прогноза: Уест Хем - Стоук Сити 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

23 февруари Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
06 март Уест Хем - Болтън 1:2 (Висша лига)
13 март Челси - Уест Хем 4:1 (Висша лига)
20 март Арсенал - Уест Хем 2:0 (Висша лига)
23 март Уест Хем - Уулвърхемптън 1:3 (Висша лига)

Стоук Сити:

27 февруари Стоук Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
07 март Челси - Стоук Сити 2:0 (ФА Къп)
10 март Бърнли - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
13 март Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
20 март Стоук Сити - Тотнъм 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Стоук Сити

43 мача
17 победи за Уест Хем
8 равенства
18 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 62:61 за Стоук Сити

През този сезон:

17 октомври 2009 Стоук Сити - Уест Хем 2:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 2.10
Равен - 3.30
Стоук Сити - 3.60


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33