Арсенал ще си тръгнат с трите точки от Сейнт Андрюс


.

Арсенал ще си тръгнат с трите точки от Сейнт Андрюс

Бирмингам - Арсенал
Стадион: "Сейнт Андрюс", Бирмингам
Дата: 27.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб

В двубой от 32-ят кръг на английската Висша лига Бирмингам приема на стадион "Сейнт Андрюс" гостуващия тим на Арсенал. Домакините в момента заемат 9-та позиция в таблицата с 44 точки като все още имат шансове да играят в европейските клубни турнири догодина. През сезона те записаха общо 12 победи, 8 равенства и 11 загуби. Бирмингамци не успя да продължат участието си в турнира "ФА Къп" след като загубиха при гостуването си на Порстмут с 2:0. В последните две изиграни срещи на тима от първенството те регистрираха 2 загуби - първата от Съндърланд с 3:1, а втората от Блекбърн с 2:1.

Мениджъра на тима Алекс МкЛийш няма новоконтузени играчи в състава за тази среща. Той отново ще може да разчита на 11-ката, която избра при загубата от Блекбърн. Гари О'Конър и Лий Карсли остават дългоотсъстващи, докато Дейвид Мърфи продължава да се възстановява от разстежение. Мърфи е близо до завръщане в състава след като счупи капачката на коляното си. Той пропусна  последните на два мача на резервния тим за да може да се прегледа относно състоянието му.

Техните съперници Арсенал се намират на 3-та позиция във временното класиране с актив от 68 точки, само на 1 от лидера Манчестър Юнайтед. Досега през кампанията те записаха 21 победи, 4 равенства и 6 загуби. В полследнияи изигран мач на тима от първенството, тима на Арсен Венгер записаха победа с 2:0 на "Емирейтс" над Уест Хем. Те успяха да продължат участието си в Шампионската лига и ще се изправят на полуфинал срещу миналогодишният носител на трофея - Барселона.

Защитникът на лондончани Томас Вермалеен ще трябва да изтърпи наказание от едва среща. Ветеранът Микаел Силвестре се очаква да започне до Сол Кембъл, докато нападателя Никлас Бендтнер би трябвало вече да е възстановен. Централният защитник Уилям Галас се завърна към тренировки с тима, а холандеца Робин ван Перси напредва с възстановяването си. Арън Рамзи е отстъващ заради счупен крак. Кийрън Гибс и Джоан Джору остават също аут.

Мисля, че домакините ще успеят да затруднят Арсенал максимално, но според мен лондончани ще си тръгнат с трите точки от "Сейнт Андрюс".

Прогноза: Бирмингам - Арсенал 1-2

Последни 5 изиграни срещи:

Бирмингам:

06 март Портсмут - Бирмингам 2:0 (ФА Къп)
09 март Портсмут - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
13 март Бирмингам - Евъртън 2:2 (Висша лига)
20 март Съндърланд - Бирмингам 3:1 (Висша лига)
24 март Блекбърн - Бирмингам 2:1 (Висша лига)

Арсенал:

27 февруари Стоук Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
06 март Арсенал - Бърнли 3:1 (Висша лига)
09 март Арсенал - Порто 5:0 (Шампионска лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)
20 март Арсенал - Уест Хем 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Бирмингам - Арсенал

103 мача
23 победи за Бирмингам
32 равенства
48 победи за Арсенал
Голова Разлика: 169:114 за Арсенал

През този сезон:

17 октомври 2009 Арсенал - Бирмингам 3:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Бирмингам - 6.50
Равен - 4.00
Арсенал - 1.53


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131