Болтън може да препъне шампиона


.

Болтън може да препъне шампиона

Болтън - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 27.03.2010
Час: 19:30
Съдия: Мартин Аткинсън

Манчестър Юнайтед продължава защитата на титлата си с гостуване на “Рийбок Стейдиъм” срещу Болтън, което едва ли ще премине леко за шампионите поради това, че им предстои и гостуване в Мюнхен в първи четвъртфинал на Шампионската лига срещу местния Байерн.

Новият мениджър на Болтън Оуен Койл вече победи веднъж през сезона Юнайтед. Това стана със състава на Бърнли в началото на сезона. Напоследък формата на Болтън е добра, но Койл ще иска от своите да се представят по-успешно отколкото в мача срещу Евертън загубен миналата седмица с 0:2. Позицията на “тротърс” е добра – 14 място на цели 8 точки от опасната зона. Две победи ще са достатъчни да се гарантира оставане в елита. На свой терен Болтън е със статистика от 5 победи, 5 равенства и 5 загуби при голова разлика 22:23. Тимът е с три успеха в последните си 5 срещи.

Шампионът Манчестър Юнайтед се намира в прекрасна форма, която би трябвало да скочи още повече след победата с 2:1 над Ливърпул миналия уикенд. Битката за титлата винаги мотивира “червените дяволи” и сега те са първи с точка пред Челси  и две пред Арсенал. Дербито със “сините” е следващата седмица, но дотогава тимът на Сър Алекс трябва да се грижи за представянето си и в Шампионската лига. Така следващите 4 мача за Юнайтед се очертават като ключови. Иначе шампионите са с 6 поредни победи във всички турнири като последната им загуба бе с 1:3 от Евертън.   Юнайтед е със 4 победи от 7 мача на “Рийбок”, но обикновено успехът идва трудно и сам ос гол разлика.

Гари Кейхил може да се завърне за Болтън след двумесечно отсъствие поради контузия. Гретар Стейнсон е наказан. Извън състава поради травми са Стюърт Холдън, Крис Башам, Гавин Маккан и Шон Дейвис.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед заяви, че Уейн Рууни не е контузен, въпреки че медиите цяла седмица тръбят, че голаджията е с болки в коляното. Джон О’Шей отново тренира, но вероятно няма да се появи в игра. Твърдо аут са още Майкъл Оуен, Андерсон, Харгрийвс и Ричи де Лает.

Твърде вероятно е Сър Алекс да направи промени в състава поради важния мач срещу Байерн в сряда. В комбинация с факта, че футболистите ще мислят за този сблъсък и, че Юнайтед играе трудно на “Рийбок Стейдиъм” е твърде вероятно да се стигне до някоя издънка. Двубоят клони между равенство и победа с гол разлика за шампионите.

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

27 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
06 март Уест Хем - Болтън 1:2 (Висша лига)
09 март Съндърланд - Болтън 4:0 (Висша лига)
13 март Болтън - Уигън 4:0 (Висша лига)
20 март Евъртън - Болтън 2:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

28 февруари Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2 (Карлинг Къп, Финал)
06 март Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
10 март Манчестър Юнайтед - Милан 4:0 (Шампионска лига)
14 март Манчестър Юнайтед - Фулъм 3:0 (Висша лига)
21 март Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Манчестър Юнайтед

101 мача
34 победи за Болтън
22 равенства
45 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 163:132 за Манчестър Юнайтед

През този сезон:

17 октомври 2009 Манчестър Юнайтед - Болтън 2:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Болтън - 8.50
Равен - 4.50
Манчестър Юнайтед - 1.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
162