Права колонка - струва ли си при залози на живо


FUTBOL-TV

Права колонка - струва ли си при залози на живо

Правата колонка, наричана още залог с акумулиране или натрупване, е може би най-популярният способ за залог. При него има множество от селекции в един фиш. Идеята е, че с всяка печеливша селекция печалбата се превръща в залог за следващата. По този начин, въпреки че в началото сте заложили много малко, в края залогът ви може да се увеличи до значителна сума. И по този начин да генерирате голяма резултатност, без да рискувате много. Особено подходяща е при залозите на живо.

За да бъде успешна правата колонка, всяка от прогнозите трябва да е печеливша. Такива залози могат да се използват за всякакви спортове, дори за различни по едно и също време, групирани в един фиш. Няма значение дали сте избрали няколко срещи от NBA и сте добавили към тях няколко футболни прогнози от списъка с мачове за тази вечер, фишът е валиден. Може да добавите тенис, хокей, дартс и каквото още си помислите.

Просто отваряте разделът за предвиждане в реално време, подбирате си срещите и правите фиша си. Най-добрата част от това да правите залози на живо, и то с акумулатори, е че можете да направите много, за да намалите шанса от грешка. Това ще бъде един своеобразен наръчник, който да ви помогне в приключението.

Също така в правите колонки могат да се включват абсолютно всякакви пазари, които да се комбинират по удобен за нас начин. Всички те могат да работят заедно в един акумулатор с множество селекции. А в течение на срещите има много интересни маркети.

Най-популярният спорт, който се използва за прави колонки несъмнено е футболът.

Букмейкърите предлагат множество мачове от целия свят всеки ден, като се предлагат и множество пазари, което води до много възможности за залагащите. Особено през уикендите има толкова много опции, че може да реализирате абсолютно всяка съществуваща стратегия.

"Проблемът“ с правите колонки е, че там рискът идва не от залога, който рискуваме. Идва от това, че трябва да познаем абсолютно всички селекции. И особено при по-големи колонки от пет, шест, седем и нагоре залога, дори да изберем такива с много нисък коефициент, рискът от пробив остава сериозен. Просто липсва контрол, заради което много ентусиасти препоръчват да се придържаме към единични залози.

Те имат някакво право, но това не прави правите колонки неподходящи.

  •  Първо, защото са идеален начин за забавление без финансов риск, макар и да е нужна
    голяма доза късмет за големите печалби.
  •  Второ, защото можем да се придържаме към по-малки по дължина акумулатори.
  • Трето, защото има някои мерки, които можем да предприемем, за да намалим риска от
    споменатите недостатъци.

Няма как да си осигурим гарантирана печалба, разбира се. Но в това се крие чарът. Че винаги има някакво предизвикателство. Стъпките, които може да предприемете не са никак малко и всяка от тях допринася значително за подобряване на шансовете за успех.

Да преминем направо към разглеждането им

Винаги отправната ви точка ще е усещането кой отбор ще се справи по-добре в дадена среща. Но това не значи, че трябва да залагаме само на краен победител, защото там винаги има риск от изненада. Добър подход е да канализираме виждането си за срещата чрез други залози, при които има повече място за въздух. Например под/над голове, защото няма значение кой отбор ще ги отбележи или няма да ги отбележи. Или пък пазарът "Двата отбора да отбележат гол“, защото там няма значение кой ще победи или загуби. Няма го и рискът от равенство. Нещо, което важи и за пазарът "Равенство няма залог“, който е по-подходящ за прави колонки от чистият знак за краен победител. Вариантите са наистина много, особено за спорт като футбола.

Време е да започнете да обръщате внимание на статистиката

Независимо дали става въпрос за футбол, тенис, голф или какъвто и да е друг спорт, най-добрият ви шанс да спечелите големи печалби с такива колонки е да направите предварително проучване.

Всички данни и актуални статистики, от които се нуждаете, могат да бъдат намерени онлайн. Нямате оправдание да залагате на сляпо. За всеки спорт се публикува актуална и свободно достъпна информация за състезателите, отборите, контузиите, трансферите, историческото представяне, графиците, прогнозата за времето и всяко друго нещо, което може да се използва за анализ.

Когато мачовете вече са в игра, на страницата на сблъсъка ще може да проследявате статистиките от провеждащата се игра в реално време – владение, картони, корнери и всичко останало.

Каквато и система на залог да се използва, ако сме мързеливи и неинформирани, шансовете за неслучайни печалби намаляват драстично.

Кеш аут е вашият най-добър приятел

Едно от нещата, които статистиката не винаги може да ви подскаже, е дали има вероятност даден отбор да допусне пропуски по време на мача. Тук към арсенала ви се присъединява опцията "Затвори залог“. Ако проследявате срещите си по време на тяхното протичане, ще имате възможност да реализирате фиша си преди края им. Може да приберете част от печалбата си, ако не искате да рискувате. Или пък да ограничите загубите си.

Тази функция може да се прилага за много различни залози, но тя е може би най-разпространена именно при залозите с натрупване. Защото може да ви спаси от сценария, в който трябва да познаете всичко, за да имате печалба. Така се елиминират множество от предимствата на единичните залози.

Възползвайте се от офертите за прави колонки

Всички букмейкъри имат такива. При някои от тях предложенията са постоянни, при други са под формата на временни промоции. Има различни варианти. От една страна съществуват бонуси, които увеличават процентно печалбата ви, в зависимост колко голяма е правата колонка. От друга страна има бонуси застраховка, при които правата колонка ще се счита за печеливша, дори ако една от срещите в нея се провали. Има възможности за получаване на безплатни залози за акумулатори.

Така че, да, отговорът на въпроса "Струва ли си да залагаме в прави колонки на живо, а и не само?“ е много ясен и категоричен. Струва си.

  Сподели
3501