Има ли печеливши стратегии за спортни залози?


FUTBOL-TV

Има ли печеливши стратегии за спортни залози?

Спортните залози днес са много популярен начин за забавление и печелене на значителни суми пари, но за съжаление, процентът на губещите винаги е по-голям. Съществуват ли печеливши стратегии, които да носят задоволителни печалби?

Съществуват ли 100% печеливши стратегии

Стратегията е план, представляващ алгоритъм от последователни действия за постигане на конкретна цел. Никога до момента не е съществувал 100% печеливш низ от действия, който да гарантира сигурни печалби. Винаги има риск от загуби и това трябва да е част от психологическата нагласа на всеки играч. Прилагането на конкретни действия, чиято крайна цел е умножаване на паричните средства, може да намали този риск, но не и да го елиминира напълно.

Всички стратегии в спортните залози са резултат от наблюдения и изпълнение на закономерности или “прозорец на възможностите". За създаването на алгоритъм, който значително намалява рисковете от загуби, е необходимо задълбоченото познаване на процеса и “виждането" на закономерностите, които останалите “не виждат".

Спортни залози

Как се печели при спортни залози

Съществуват някои печеливши стратегии, позволяващи значителното намаляване на вероятността за неуспехи, като:

  • намиране на подходящи срещи — прави се спортен залог на два или повече резултата, но особеност е намирането на срещи, в които съперниците са равностойни. В подобен случай, в два отделни букмейкъра се правят противоположни спортни залози – в единия оператор фаворитът да победи, а в другия оператор – аутсайдерът да победи;
  • догонвания или Мартингейл — при всеки пореден неуспех се увеличава размерът на спортния залог, като по този начин печалбата ще покрие всички неуспехи до момента. Теоретично, подобен низ от действия е подходящ за спортове като тенис, футбол, баскетбол и т.н.;
  • избор на аутсайдера – често аутсайдерите са подценявани от букмейкърите, а при извършване на малък задълбочен анализ, може да се прецени вероятността за победа или загуба. Анализът трябва да се основава на статистиката, мотивацията на отбора, състава и преценката на съперника.

Може ли да се намали рискът от загуби

Съществуват някои трикове, чието допълнително приложение може да позволи на играча да намали още риска от неуспехи. Необходими са задълбочени разбирания за спорта, турнира или събитието, на което се залага. Силно препоръчително е придържането към една стратегия дори и при поредица от неуспехи. Правилното управление на финансите е от съществено значение за защитата от непредвидени загуби, а към това можем да добавим и премахването на емоционалния елемент.

  Сподели
3462