Как да се забавлявате и печелите в Типстър Лигата от Нострабет


FUTBOL-TV

Как да се забавлявате и печелите в Типстър Лигата от Нострабет

Онлайн платформите на букмейкърите стават все по-интригуващи и със сигурност ще откриете едно сериозно разнообразие от опции. Покрай тях ще забележим, че вниманието на феновете  към предоставената информация като тази на футболни прогнози на nostrabet.com е една от секциите, в които редица фенове могат да открият професионален поглед на някои от най-вълнуващите срещи. Има една особеност, която трябва да подчертаем – букмейкърите предлагат спортни залози, но срещу заплащане – какво представлява тогава Типстър лигата? 

След прекарани години в наблюдение на тази индустрия, анализаторите решиха да пуснат своя собствена игра, която обаче не изисква нищо друго, освен добро настроение и желанието за забавление. Как е възможно това? Всеки един залог направен в тази платформа, се случва с помощта на виртуална валута, която няма никаква стойност. 

В началото на всеки месец, почитателите на спортни прогнози могат да се регистрират в платформата на експертите, като за целта дори могат да направят това с помощта на профил от социалната мрежа. Обръщаме внимание на факта, че ако се регистрирате в началото на месеца, получавате максималния набор от точки – 1000. С тях имате свободата да правите колкото искате прогнози, но може да избирате само до два пазара в среща. 

И след като не говорим за използването на реални средства, тук забелязваме и създаването на една по-социална среда, всеки може да следи някои от най-добрите играчи, но не се позволява копирането на техните ходове. След като няма реални средства, защо да се включваме в това забавление? Първо не губим нищо, но можем да спечелим. Всеки месец има награден фонд от 1000 лева, който се разпределя между най-добрите 10 играча, като на финала на цялото състезание, ориентирано към края на футболния сезон през следващата година, най-добрите ще получат и материални награди като iPhone 12 Pro, Playstation 5 и DJI Mavic Mini, а за останалите в топ класацията също има подготвени парични награди. 

Това означава, че в края на всеки месец се гледат точките на всеки играч, като в началото на новия календарен месец следва нулиране, но генералното класиране продължава да е активно. Обикновено напомняме, че спортните прогнози крият рискове и изискват разумна игра, но когато няма залог и основата е чисто забавление, няма от какво да се притесняваме. 

Освен това имаме и достъп до спортни анализи, които също остават напълно безплатни за употреба. Подозираме, че това е началото на една нова индустрия, която ще продължи да печели вниманието на спортните фенове, на този етап обаче признаваме, че идеята е повече от оригинална, а най-важното е, че тук спортните фенове ще могат да се забавляват, особено след като се избират и някои от най-популярните спортни срещи във всички европейски първенства. 

И нека не забравяме, че тук в основата на всичко остава погледът и уменията на истинските почитатели. Имаме информацията, имаме свободния достъп, имаме и достатъчно поле за изява, а най-добрата новина е, че също така сме свободни да оставяме своето мнение за предстоящото дерби. С други думи информацията е свободна, както и участието, а и имайки предвид колко още имаме от спортния сезон, няма как да останем разочаровани от лигата в следващите месеци, когато мнозина ще наблюдават развитието на европейския футбол. 

Пожелаваме успех на феновете, които искат да получат максимума от играта, както и да вземат максимума от това предизвикателство. И все пак да напомним, че е препоръчително да се запознаете с пълните правила на играта. Там присъства всичко, което ви интересува. 

  Сподели
2550