Футболна прогноза за мача Италия – Швейцария от Прогнози.БГ


FUTBOL-TV

Футболна прогноза за мача Италия – Швейцария от Прогнози.БГ

На 16ти юни от 22:00ч. българско време на "Стадио Олимпико“ във Вечния град един срещу друг се изправят тимовете на Италия и Швейцария, като по всичко личи, че това ще бъде битка за челото в тази група. Независимо от равния резултат срещу Уелс в първия мач, момчетата на Владимир Петкович определено са другия претендент за излизане от група "А“ заедно със "скуадра адзура“.

Футболистите на Роберто Манчини показаха страхотна игра, отборен дух и комбинативност в първия си двубой, като разгромиха отбора на Турция с 3:0. На всичко отгоре резултата не е добро отражение на това, което се случи на стадиона, тъй като в тази среща Италия имаше цели 24 удара по посока на турската врата. Едно наистина звездно и бляскаво представяне за играчите от "ботуша“. Швейцарците пък на свой ред играха по-добре от съперника си в първата среща, но не успяха да материализират достатъчно твърдо това свое предимство, и допуснаха изравняване, след което пропуснаха да реализират ново попадение. Преди изиграването на вторите срещи, Италия е на върха с 3т. Швейцария и Уелс делят съответно 2ро и 3то място с по 1т. и Турция няма точков актив.

В двубоите между тези два отбора до момента "скуадра адзура“ има сериозно предимство – 9 победи, 8 равенства и едва 3 загуби. Тези тимове обаче не са се срещали наскоро, като последният мач между тях е от 2010г.

И в двата състава няма сериозни проблеми с контузени или наказани играчи и ще могат да разчитат на най-доброто от селекциите си. Манчини се очаква да стартира с атомен състав, който ако победи и в този сблъсък, на практика си гарантира място в 1/8-финалната фаза на турнира. На врата за Италия: Донарума; в защита: Ди Лоренцо, Бонучи, Ачерби и Спинацола; в халфовата линия: Барела, Локатели, Жоржиньо и в нападение – Берарди, Чиро Имобиле и Лоренцо Инсиние. Швейцарците по всяка вероятност ще стартират в състав: на вратата Ян Зомер; пред него в защита: Елведи, Аканджи и Фабиан Шар; в халфовата линия: Мбабу, Закария, Рикардо Родригес, Джака и Шакири, и в нападение - Емболо и Сеферович.

Ето и нашите сигурни прогнози за дербито в сряда. Италия определено е супер-фаворитът в тази среща. "Скуадра адзура“ ще излязат окрилени от представянето си срещу Турция и на всяка цена ще търсят трите точки и тук, което би могло да ги превърне в първия тим, гарантирал си участие в следващата фаза на турнира. Момчетата на Роберто Манчини ще търсят нова звучна победа, като е доста вероятно да я постигнат и то с разлика. Именно това е прогнозата, която препоръчваме – над 1.5 гола да бъдат отбелязани от отбора на Италия. Букмейкърите дават прилична ставка за това предвиждане, която варира между 1.90 и 2.00 коеф.


Прогноза за мача от Прогнози.БГ: над 1.5 гола за Италия

  Сподели
2394