Мойс: Това е фантастично


Н. Гавазов

 Мойс: Това е фантастично

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс коментира спечелването на Лигата на Конференциите след успех над Фиорентина с 2:1 във финала на турнира.

"Това е фантастично. Имах дълга кариера във футбола и знам, че подобни моменти не са много. Затова съм благодарен. Това бе страхотна вечер. Трябва да работиш много за тези моменти. Тази вечер беше брилянтна. Това е страхотен клуб от Източен Лондон, който прави прекрасни неща за местната общност, фамилен клуб. Днес направихме още една стъпка към продължаващия ни прогрес.

Мачът може би не се разви така, както очаквахме. Тази година завършихме без загуба в Европа, което е невероятно. Да играем в Лига Европа догодина ще е страхотно усещане отново.

Моментът, в който празнуваш в последната минута на мача и можеш да го направиш със собственото си семейство, не се случва често. Нещата можеха да се развият в обратната посока, но днес не се случи и чувството е брилянтно. Този турнир бе страхотен за нас, момчетата бяха невероятни.

Превърнахме един провален сезон в супер сезон. Да играеш едновременно във Висшата лига и в Лига Европа или Лигата на конференциите е трудно, но ние успяхме да се справим и с двете", заяви Мойс.

  Сподели
301