Италианска афера в Дъблин?


.

Италианска афера в Дъблин?

Ейре посреща Италия в предпоследна световна квалификация за двата тима, която може да определи и победителя в Група 8. За момента световните шампиони са начело с 4 точки аванс пред островитяните, но до края има две срещи. Италия при всички случаи има гарантирано място на баражите,водейки с 9 точки пред България. За ирландците победата е по-важна, но и равенството може а свърши добра работа.

Ейре е доста близо до програмата минимум, която си постави преди квалификациите да вземе едно от първите две места. Ключови се оказаха победите на ирландците над аутсайдерите, коя от коя по-драматични, както и равенствата им с фаворитите. Това в Италия бе извоювано трудно с гол на Кийн в края, като “адзурите” играха с 10 човека около 85 минути. В последния кръг на квалификациите ирландците почиваха, след като няколко дена преди това бяха надвили Кипър с 2:1.

За Италия групата премина значително по план. Без да блести тимът на Липи набра нужните за класиране точки и само голяма изненада може да прати “сините” на бараж. В последната си среща те надиграха амбициозния, но не особено впечатляващ състав на България с 2:0 в Торино, а успехът бе извоюван още през първата част.

Деймиън Дъф и Кейлъб Фолан ще отсъстват за Ейре. Ричард Дън и Поул Макшейн са под въпрос. Фабио Канваро, около когото се развихри допинг скандал е наказан, а Маркизио е контузен. Останалите титуляри на Липи са налице.

На пръв поглед изглежда, че този двубой вече се е играл. Резултатът е ясен – равен. Все пак оставяме и малка надежда, че италианската връзка не е проработила и Трапатони не е успял да пробие италианската федерация. Но цяло чудо ще е, ако по-класният италиански тим вземе този мач. Дори шансовете за победа на Ейре изглеждат по-големи.

Последни5 мача:
Ейре: ППЗРР
Италия: ППРЗЗ

Коефициенти на bwin:
Ейре – 3,45
Равен – 2,80
Италия- 2,30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
70