България ще излъже коварните черногорци


.

България ще излъже коварните черногорци

Клишето “решителна” не може да бъде избегнато за квалификационната среща между България и Черна гора. Срещу бившите югославяни започна битката за място в ЮАР за “лъвовете”. Тогава надеждите за класиране бяха големи, а и мачът започна добре, но в края трябваше да се радваме и на точката. В последствие се стигна до още няколко равенства и една едничка победа над Кипър. За щастие България няма загуба, но три дни по-късно гостуваме в Торино на световния шампион. Дано футболистите повторят успеха на волейболния ни тим над същия съперник.

Черногорците, за разлика от нас, нямат дори победа. При тях съотношението е 4 равенства и две загуби. Въпреки че тимът няма шанс да се класира в дебютното си участие в квалификации, той се оказа изключително костелив орех в групата на “многото равенства”. Силната страна на гостите е нападението, където личат имената на Вучинич и Йоветич.

Александър Тунчев все още не е възстановен от скъсаните връзки. Живко Миланов е наказан за срещата, което ще накара Станимир Стоилов да прави размествания в защитния вал на България.

Нападателят на Рома и капитан на Черна гора Мирко Вучинич се завръща в състава след контузия. Андрея Делибашич и Сръбан Блажич вероятно ще дебютират за състава на Зоран Филипович.

Мачът в никакъв случай няма да е лек за момчетата на Мъри Стоилов. Макар домакинството да даде предимство на нашите нервността от задължителното спечелване на трите точки ще налее олово в краката на българите. Все пак те са длъжни да спечелят и да оставят бледия шанс за първо класиране на световни финали от 12 години жив.

Последни 5 мача:

България: ПРПРР
Черна гора: ПРРЗП

Коефициенти в bwin:
България - 1,45
Равен - 3,90
Черна гора - 6,50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130