Анонс на 22 кръг на Серия А - срещите в събота


.

Анонс на 22 кръг на Серия А - срещите в събота

От Futbol - TV ще Ви представим анонс на съботните срещи от 22 кръг на италианската Серия А. Кръгът ще започне както и миналата седмица - от Южна Италия, където Бари приема Палермо и ще завърши на Север със срещата Ювентус - Лацио.


Бари - Палермо
Стадион: „Свети Никола" , Бари
Час: 19.00
Съдия: Андреа Де Марко

Бари са на 11 място с 29 точки в класирането и е един от отборите, които разчитат изцяло на домакинските си мачове. На своя стадион домакините имат само една загуба, играят много стабилно и разчитат на подкрепата на своята публика. С най-добра защита след тази на Интер.

Палермо са пети в класирането с 34 точки - на 3 от Наполи, които са четвърти и на точка пред Ювентус. Амбициите на отбора са големи през този сезон, но за да станат реалност, на сицилианци им трябват точки и при гостуванията.

Схемата с която излизат домакините е 4-4-2. От групата отпадат Паризи, Донда, Кутузов, Ранокия поради контузия. Меджиорини е наказан

Тактическата постройка на Палермо е 4-3-1-2. Никакви кадрови проблеми за наставника на сицилианци - Брешчиано е с дълговременна контузия, а Карозиери е наказан до април 2011.

Непредсказуем мач, в който домакините имат известно предимство. Палермо обаче за първи път от началото на сезона излиза в дадена среща без кадрови проблеми. Ако Пасторе се справи със задачата си да подсигури както трябва атаката, спокойно островитяните могат да победят. Трудно се вземат точки ма „Свети Никола", но не и невъзможно.

Прогноза за: Бари - Палермо 1:1

 

Наполи - Дженоа
Стадион: „Сао Паоло" , Неапол
Час: 21.45
Съдия: Емидио Морганти

Това е централният двубой в съботата. С темпото на Наполи вече се запознахме: след колебливото начало - 14 мача без загуба и 4 място в класирането. Няма нужда домакините да усилват скоростта, достатъчно е да я запазят и догодина ще са в Шампионската Лига.

Дженоа са осми, на две точки след Ювентус, който се намира в зоната даваща право на участие в Лига Европа. За да се изпълнят целите обаче, на генуезци им трябват точки, а ако това стане срещу преки съперници ще е чудесно. Есента победиха с 4:1 своя съперник. Сега дали ще могат да измъкнат и точка с което да сложат прът в колелата на неаполитанския експрес - ще видим.

От Наполи отпада Лавеси, Сантакроче и Хофер заради травма, а Пациенца е наказан, което е много неприятно. Схемата на игра: 3-4-2-1.

Каржа за Дженоа отпада заради травма, а Паладино, Янкович и Паласио се завърнаха в отбора, но само последния ще започне като титуляр. С това приключват кадровите проблеми на северняците. Схема на игра 3-4-3.

Дженоа вече няма кадрови проблеми, но как се измъква точка от врящия котел на „Сао Паоло", където домакините нямат загуба, а и имат амбицията да зарадват феновете си, отмъщавайки си за поражението с 1:4 през есента?

Прогноза за: Наполи - Дженоа 2:1


НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
87