Болоня - Сиена: Последен шанс за глътка въздух


.

Болоня - Сиена: Последен шанс за глътка въздух

На стадион „Ренато Делара" в Болоня, в сряда 28 октомври от 22.45 ще се срещнат в двубой от 10 кръг на италианската Серия А отборите на Болоня и Сиена. Главен съдия на срещата ще бъде Андреа Ромео от Верона.

Болоня се намират в зоната на изпадащите само с шест точки и една победа срещу Ливорно, инкасираха у дома си две загуби срещу Дженоа и Киево, и въпреки равенството като гост на Ювентус, положението изобщо не е розово в този клуб. Това наложи и Франко Коломбо да замени Джузепе Пападопуло на треньорския мостик. Въпреки това, в събота като гост на Сампдория, Болоня загуби с 1:4, като почетното попадение бе дело на Освалдо в 63 минута. По брой отбелязани голове средно на мач - 0.78, отборът е на предпоследно място,а по допуснати такива средно на мач - 1.56 е осемнадесети. В момента отборът е в лоша серия с три поредни загуби, въпреки, че срещу Наполи тя дойде в продължението, общата слабост е неумението да се реализират положенията и неуверените действия в центъра на защитата.

Сиена се намира на последното място в класирането с една победа като гост над Каляри, шест загуби и два равни мача. От последните пет мача „дъбовете" инкасираха две равенства и три загуби, последната в неделя от Ювентус с гол на Амаури в 72 минута. По брой отбелязани голове средно на мач - 0.78 е на предпоследно място заедно с Болоня, а по допуснати голове - 1.44 е шестнадесети.

За домакините участие няма да вземат Ди Вайо, който получи червен картон срещу Сампа, освен това Гименес, Касарини, Басоли, Лавечия, Паси и Спитони лекуват травми и също остават извън групата. Схемата, която е решил да използва Коломбо е 4-3-2-1 , като пред двойката централни защитници ще застане като опорен халф Гуана. Начело на атаката ще бъде Освалдо, на левия фланг Адайтон, а на десния Валиани.

Гостите от Сиена ще излязат без наказания за две срещи Фини, както и Филипе, Иванов, Джакола, Ларондо, Яролим и Регин. Постройката на играта ще е 4-3-1-2 , като непосредствено зад двамата нападатели Каляо и Макароне ще застане Жайало. При всички положения обаче отборът ще остане верен на традицията си когато атакува в предни позиции да виждаме Екдал и Вергасола, което разбира се и освобождава много празни пространства в средата на терена .

Срещите между двата отбора преминават много оспорвано и са истинско дерби. От последните шест мача балансът е по една победа и четири равенства, 7-8 голова разлика. Последната победа на Болоня тук на този стадион обаче датира от 25 април 2004 година. Последната среща пък играна в Болоня бе на 11 април тази година и завърши със загуба за домакините 1:4.


Това е последен шанс за Сиена да не допусне голямо изоставане от отборите пред него и една загуба ще ги отдалечи от зоната за измъкване на поне 5 точки, което означава само едно: и двата тима ще се хвърлят в люта и безкомпромисна битка. Ще поеме ли глътка въздух Сиена? Аз мисля, че да!


Проноза за Болоня - Сиена 1:2


Последни 5 мача на двата отбора:

Болоня: ПРЗЗЗ
Сиена: РЗРЗЗ


Коефиценти на bwin:


Болоня: 2.10

Равен : 3.15

Сиена : 3.45

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
76