Интер ще прескочи Удинезе и ще се доближи до скудетото


.

Интер ще прескочи Удинезе и ще се доближи до скудетото

В събота вечер Интер ще има задачата да преодолее значително препятствия по пътя си към така желаното четвърто подред скудето. Удинезе определено може да бъде считан за неудобен съперник за "нерадзурите", тъй като в последните мачове помежду им "фриулианците" успяват да постигнат добри резултати срещу именития си съперник.

По всичко личи, че Интер бързо успява да се възстанови от отпадането си от Шампионска лига. Момчетата на Жозе Моуриньо спечелиха завързан мач срещу Фиорентина на "Джузепе Меаца", а в следващия кръг победиха аутсайдера Реджина като гост с 3:0. Синьо-черната защита не е допускала гол от равенството 3:3 срещу Рома, но ще бъде подложена на сериозно изпитание от острите атаки на Удине. За предстоящата португалският наставник няма да може да разчита на бранителите Бурдисо и Майкон, крилото Мансини и плеймейкъра Химинес.

Въпреки че загуби два важни двубоя срещу Дженоа и Зенит СП, Удинезе ще направи всичко по силите си да отмъкне поне една точка от това домакинство срещу лидера в класирането. Като изключим достигането до четвъртфиналите за купата на УЕФА, "фриулианците" се представят неубедително в калчото. След чудесен старт и докосвайки се до върха на таблицата в началото на сезона, те нямаха победа цели три месеца, като тази серия бе прекъсната от изненадващ успех над Ювентус. Нестабилната им форма ги прати на 13-то място, а достигането до зоната на европейските турнири изглежда почти невъзможно. Те се намират в така наречената "златна среда", където не са застрашени от отпадане, но и нямат реални шансове да се доберат до турнирните места и точно това ги прави опасни за съперниците им, защото такива отбори са освободени от напрежението, което изпитват останалите тимове.

В тази среща Удинезе ще излезе поне за равен, но най-вероятно "нерадзурите" отново няма да сгрешат и ще се доближат с още една стъпка до титлата.

Последни 5 мача

Удинезе: ЗЗРПР
Интер: ППЗПЗ

Вероятни състави

Удинезе: Беларди, Исла, Цапата, Фелипе, Паскуале, Ободо, Д'Агостино, Асамоа, Пепе, Куалярела, Флорес

Интер: Жулио Сезар, Санети, Кордоба, Киву, Сантон, Виера, Мунтари, Камбиасо, Станкович, Балотели, Ибрахимович

Прогноза: 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
69