Палермо съвсем ще откаже Юве от Скудетото


.

Палермо съвсем ще откаже Юве от Скудетото

Палермо приема Ювентус в събота вечерта в най-интересния мач на кръга в Серия А. Момчетата на Давиде Балдарини имат нужда от трите точки, за да запазят надежди за класиране в Купата на УЕФА. “Старата госпожа” пък не е загубила надежда в битката за титлата, въпреки че изостава на 9 точки зад шампиона Интер.

У дома сицилианци са изключително стабилни. На “Ренцо Барбера” те имат 10 победи и само 2 загуби. Освен всичко Палермо има и доста добър рекорд срещу Юве напоследък. Тимът няма загуба от този съперник след ноември 2007, когато бе разпилян с 5:0. В последните два мача срещу Юве Палемро записа 2 победи като дори в Торино сицилианците надделяха с 2:1 и за малко не уволниха Клаудио Раниери.

След издънката си със Сампдория миналия кръг Юве знае, че загуби ли точки още този кръг приключва с борбата за титлата. Разбира се това може да позволи на тима да се концентрира върху Шампионската лига, където след дни има мач срещу Челси. Ювентус е в много лоша форма с 2 победи от последните си 6 мача. Програмата на “Старата госпожа” до средата на март е доста натоварена заради Шампионската лига и ½-финала за Купата на Италия. 

Марк Брешано се завръща за Палермо лед изтърпяно наказание. Контузени са обаче Игор Будан и Абел Ернандес. Балдарини вероятно ще заложи на любимата си схема 4-3-1-2 с Миколи и Кавани в атака.

Клаудио Раниери има някои проблеми със състава.. Паоло Де Келие, Жорже Андраде и Кристияно Дзанети са все още невъзстановени, а Никола Легроталие е под въпрос. Възможно е Раниери да даде почивка на доста играчи заради мача с Челси.

Силните игри на Палермо у дома и лошата форма на Ювентус напоследък накланят везните в полза на домакините. Плюс за тях е и идващия мач на гостите срещу Челси, за който ще мислят футболистите на Клаудио Раниери. Вероятно те вече са осъзнали, че Скудетото е мисия невъзможна и ще искат да стигнат възможно по-далеч в Европа.

Вероятни състави:

Палермо: Амелия, Касани, Кяер, Бово, Балдзарети, Ночерино, Ливерани, Брешано, Симплисио, Кавани, Миколи

Ювентус: Буфон, Григера, Мелберг, Киелини, Молинаро, Каморанези, Сисоко, Тияго, Недвед, Трезеге, Якуинта

Последни 5 мача:

Палермо: РПЗЗПП
Ювентус: РПЗЗПР

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
90