Ювентус ще пречупи коравия Дженоа


.

Ювентус ще пречупи коравия Дженоа

Ювентус посреща Дженоа в изтеглен мач от 12-тия кръг на Серия А. Старата госпожа е възроден тим. Загубата от Наполи вече изглежда доста далечна на феновете. От тогава момчетата на Клаудио Раниери на два пъти победиха Реал Мадрид, взеха градското дерби с Торино, биха Рома, Болоня и Киево.

За 6 мача тимът вкара 11 гола и допусна само 2. Възхода се дължи най-вече на капитана на тима Алекс Дел Пиеро. Той стана на 34 в неделя, но играе с желанието на Кристиано Роналдо и Сеск Фабрегас.

Дженоа не е отбор за подценяване. Грифоните изненадаха някои от най-силните в Серия А. След пристигането на Диего Милито те са много резултатни. У дома тимът е неудържим като има 6 победи. Като гости момчетата на Джанпиеро Гасперини не показват тази форма, но все пак направиха равен с Интер.

Кристиян Поулсен е възстановен и може да се появи в мача за Ювентус. Маркизио също е горе долу добре, но вероятно няма да играе цял мач. Каморанези е напълно готов за игра. Дел Пиеро и Амаури ще си партнират в атаката. Извън сметки остават Салихамиджич, Буфон, Трезеге, Андраде, Кнежевич, Зебина и Дзанети.

Джандоменико Место има мускулно разрешение и пропуска мача в Торино. Другият отсъстващ в състава на Дженоа е Матео Паро.

Дженоа е коварен отбор, от който може да се очаква всичко. Възроденият Юве обаче едва ли ще уплаши от този съперник още повече, че е домакин. Двата тима играят резултатен футбол и може да видим попадения. Старата госпожа ще продължи победния си ход и ще увеличи шансовете си за титла.


Вероятни състави:

Ювентус: Манингер, Молинаро, Киелеини, Легроталие, Григера, Недвед, Тиаго, Сисоко, Каморанези, Дел Пиеро, Амаури

Дженоа: Рубиньо, Ферари, Биава, Крисчито, Модесто, Юрич, Мота, Роси, Скули, Милито, Паладино


Последни 5 мача:

Ювентус: ППППП
 
Джоноа: ПРРПП
 

Прогноза – 1
Точен резултат – 2:1
 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
76