Сиена - Интер: Победа за нерадзурите и пета поредна титла


.

Сиена - Интер: Победа за нерадзурите и пета поредна титла

Сиена - Интер
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 16.05.2010
Час: 16:00
Съдия: Емидио Морганти

Сиена вече изпадна от Серия А и освен да играе за едната чест, нищо друго не остава за отбора в последния кръг на шампионата. Началото на кампанията бе доста разочароваща - от 12 мача тосканци загубиха осем и спечелиха само един, което ги прати на последно място. През втория полусезон тимът подобри играта си, откъсна се от последното място и се опита да се измъкне от зоната на изпадащите и в последните си 14 мача има само 4 загуби, но това не бе достатъчно да се спаси. Сиена са 19 място с 31 точки и от другия сезон ще играе в Серия В.

Победата на Интер ще донесе пета поредна титла. В момента „нерадзурите" са първи със 79 точки от 37 мача и на две точки пред Рома. Една победа в неделя следобед ще донесе втори трофей за хората на Моуриньо, след като вече бе спечелена Купата на Италия. Следващия уикенд пък миланския гранд пътуват до Мадрид, където ще се опитат да победят Байерн във финала на Шампионската лига и да постигнат исторически требъл.

Пратали, Паравинчи и Пеголо са контузени от домакините и отпаднаха от групата за мача. Това със сигурност означава, че Аяло отива на левия фланг на полузащитата, а Кодреа застава в опорната зона. Схемата на игра ще бъде 4-1-4-1 с Макароне на върха на атаката.

Жозе Моуриньо няма да разчита на Сантон и Кордоба, които са контузени. Схемата на която ще заложи Специалния е 4-2-3-1 с Милито начело на атаката. Зад него ще бъдат Ето, Снайдер и по-вероятно е Балотели отколкото Пандев. Двойката централни защитници е образувана от Матераци и Самуел, малко е вероятно Лусио да започне маза, но това ще реши лично португалецът в зависимост от степента на възстановяване на защитника.

Тази среща най-сетне ще сложи край на спора за титлата. Въпреки, че Сиена изпаднаха, те ще се опитат да покажат добра игра пред своята публика в последния кръг и съм сигурен, че няма да се предадат до последно и ще дадат отпор на своя именит противник. Въпреки това, смятам, че Интер макар и трудно ще достигнат до победата и в крайна сметка ще триумфират като победители и шампиони.

Прогноза за: Сиена - Интер 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Сиена:

11 април Сиена - Бари 3:2 (Серия А)
18 април Катаня - Сиена 2:2 (Серия А)
25 април Удинезе - Сиена 4:1 (Серия А)
02 май Сиена - Палермо 1:2 (Серия А)
09 май Фиорентина - Сиена 1:1 (Серия А)

Интер:

24 април Интер - Аталанта 3:1 (Серия А)
28 април Барселона - Интер 1:0 (Шампионска лига)
02 май Лацио - Интер 0:2 (Серия А)
05 май Интер - Рома 1:0 (Купа на Италия, Финал)
09 май Интер - Киево 4:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Сиена - Интер

13 мача
0 победи за Сиена
4 равенства
9 победи за Интер
Голова Разлика: 28:12 за Интер

През този сезон:

09 януари 2010 Интер - Сиена 4:3 (Серия А)


Коефициенти от bet365:
Сиена - 21.00
Равен - 9.00
Интер - 1.10

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
25