Анонс на 31 кръг на Серия А - срещата в събота


.

Анонс на 31 кръг на Серия А - срещата в събота

Палермо - Болоня

Стадион: „Ренцо Барбера" , Палермо
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Палермо са на четвърто място в класирането с 48 точки, и въпреки, че в последните си пет мача имат загуба и две равенства, в представянето си са стабилни, защото победиха ранения Ювентус в Торино, а завършиха наравно на „Барбера" срещу Интер. Загубата срещу Удинезе не бе предвидена, а равенството в Генуа срещу Дженоа в средата на седмицата дойде след като домакините изравниха в 90 минута с гол от дузпа. Претенциите за Шампионската лига на сицилианците задължително трябва да намерят покритие с победа срещу Болоня, още повече, че това е един от трите отбора, които нямат загуба като домакини.

Брешчиано, Симпличио и Мчелидзе отпадат поради контузии за Палермо, а Балзарети, Кавани и Карозиери са дисквалифицирани. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2 с Ернандес и Миколи в атака, а Пасторе ще се разположи зад тях.


Болоня са на седем точки от зоната на изпадащите, но програмата която имат и отборите срещу които ще се изправят в следващите осем кръга не вещае нищо добро на северняците. В последните си три мача отборът е с равенство и две загуби, а в следващия кръг излиза на „Сан Сиро" срещу Интер. Твърде вероятно е тимът да се „намеси" в битката за оцеляване и безопасността да бъде застрашена.

Морас е с контузия, а Раджи е дисквалифициран. От групата отпада Апиах, Писану, Савио и Басоли. Схемата на игра ще бъде 4-4-1-1 с Ди Вайо отпред. Гуана ще застане в средата на терена, а в центъра на защита най-вероятно ще бъде дуото Бритош - Портанова.

Среща с предизвестен край. Палермо са наясно, че по-удобен съперник от когото да вземат трите точки няма на този етап.

Прогноза за: Палермо - Болоня 2:0

 

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27