Домакинството ще помогне на Севиля срещу Атлетико


.

Домакинството ще помогне на Севиля срещу Атлетико

Най-интересният мач в кръга в Примера изправя един срещу друг Севиля и Атлетико Мадрид. Напоследък и двата тима имат доста проблеми и не случайно поизостанаха доста от лидерите Барселона и Реал Мадрид, въпреки че доскоро се бореха с “белия балет” за втората позиция.

Сега Севиля е 3-ти с 41 точки и води пред 6-тия Атетико с 5 точки. Тимът на Маноло Хименес обаче записа три последователни загуби и то от тимове като Расинг, Спортинг и Бетис. Така наставникът е под сериозно напрежение, въпреки последвалата победа над Еспаньол.  Той често е обвиняван, че Севиля играе твърде затворено за потенциала в атака с който разполага.

В Атлетико се извърши треньорска рокада и сега начело на тима е Абел Ресино, който в първия си мач постигна победа над Рекреативо. След това обаче “дюшекчиите” направиха 1:1 с Хетафе и то у дома. На тима му предстоят най-ужасяващите седмици с мачове срещу Порто в Шампионската лига и Реал Мадрид, Барселона и Виляреал в Примера.

Севиля има доста проблеми с контузени футболисти този сезон като от тази седмица аут е Хавиер Ернесто Шевантон. Луиш Фабиано е възстановен, но едва ли ще започне като титуляр.

Пабло Ибанес и Луис Переа се завръщат за Атлетико, но вероятно само единият ще е титуляр. Флоран Синама Понгол е наказан, а Луис Гарсия страда от травма. Серхио Агуеро, който стана баща в четвъртък може да получи почивка за мача с Порто в Шампионската лига.

Доста трудно може да се прогнозира мач между два отбора в толкова лоша форма. Заради домакинството известен фаворит е Севиля. Миналия полусезон Атлетико навлезе в черна серия именно след загуба от този съперник. Сега “дюшекчиите” ще мислят най-вече за Шампионската лига и вероятно няма да се хвърлят в мача.

Вероятни състави:

Севиля: Палоп, Москера, Скилачи, Прието, Наваро, Фацио, Ромарич, Капел, Ренато, Навас, Кануте 

Атлетико: Франко, Перея, Хейтинга, Уайфалуши, Перния, Макси, Родригес, Маниш, Раул Гарсия, Симао, Форлан, Агуеро

Последни 5 мача:

Севиля: ПЗЗЗП
Атлетико: РПЗРР

Прогноза – 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
61