Реал няма сили за успех над Валенсия


.

Реал няма сили за успех над Валенсия

Реал Мадрид посреща Валенсия в един от най-интересните мачове в испанската Примера. “Белият балет” е в ужасяваща форма от 3 поредни загуби срещу тимовете на Хетафе, Севиля и Барселона. Все пак тази серия бе пресечена от един мач в Шампионската лига, спечелен с 3:0 срещу Зенит. За новият наставник на Лос Меренгес Хуанде Рамос това ще е първият мач в елита пред собствена публика и той ще мотивира футболистите си за победа.

Дали обаче те могат да я постигнат срещу доста силния тим на Валенсия. Като изключим фиаското срещу Барса “прилепите” се справят добре и не случайно са втори в класирането на 4 точки пред 6-тия Реал.   В турнира за Купата на УЕФА Валенсия продължава към 1/16-финалите, завършвайки 2:2 в последния си мач със Сент Етиен в груповата фаза.

Капитанът на Реал раул е болен от грип и може да пропусне мача. Габриел Хайнце и Пепе са с по-сериозни травми. Канаваро вероятно ще е готов за мача. Завърна се и Мигел Торес. Все още под въпрос е Уесли Снайдер. Марсело и Робен изтърпяха наказанията си срещу Барселона. Диара, Нистелрой и Де Ла Ред са аут до края на сезона.

Бившият герой на Реал Фернандо Мориентес може и да не играе заради лека травма получена в турнира за Купата на УЕФА, където той вкара гол. Ангуло не бе взет в групата, въпреки че вече тренира нормално. Идеята на Емери е да не рискува здравето му. Давид Силва се появи като смяна в последните два мача и е готов за титулярния състав. Алексис, Еду и Пабло Ернандес са с контузии и пропускат двубоя.   Емилиано Морети е наказан.

Реал ще опита да си отмъсти за предишната загуба от същия съперник с 2:3. В последните си 10 мача в Примера “белите” имат 4 победи, а Лос Че 3. Мачът ще е равностоен като може да бъде решен само от 1 гол. Все пак двата тима ще са по внимателни и вероятно първо ще мислят как да не загубят, а после как да спечелят.

Вероятни състави:

Реал М: Касияс, Салгадо, Метцелдер, Канаваро, марсело, Робен, Гаго, Гути, Дренте, Игуаин, Паланка

Ренан, Мигел, Албиол, Марчена, Дел Орно, Хоакин, Албелда, Фернандес, Силва, Мата, Вия

Последни 5 мача:

Реал М: ЗПЗЗП

Валенсия: РПЗРП

Прогноза – 1:1
   

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
19