Лапорта: Цената от 35 милиона за Фабрегас е справедлива


.

Лапорта: Цената от 35 милиона за Фабрегас е справедлива

Президентът на Барселона Жоан Лапорта потвърди на пресконференция в Универсидад де Вик, че клубът ще направи още едно усилие за да привлече Сеск Фабрегас. Според него, предлаганите 35 милиона евро напълно съответстват на пазарната цена на футболиста и поради това именно от ръководството са се спрели на тази сума.

„Предлаганите 35 милиона са пазарната цена за футболист като Фабрегас. Ние сме все още в преговори и не мога на този етап да кажа нищо. Понякога подобни сделки протичат бързо, но друг път скоростта е по-бавна. Всички ние - Арсенал и Барселона се водим от интереса на играча, който обаче обяви вече, че иска да дойде при нас", коментира пред журналисти Лапорта.

„Аз не смятам, че Фабрегас ще прибегне до използването на правило 17 от Устава на ФИФА. Просто това не е стилът на Барселона. Очакват ни тежки преговори, защото Арсенал искат играча да остане при тях. Ние трябва обаче да направим всичко възможно да ги убедим, че най-доброто нещо е да постигнем споразумение", завуршва Лапорта.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
31