Рамон Калдерон изригна срещу назначаването на Моуриньо


.

Рамон Калдерон изригна срещу назначаването на Моуриньо

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон започна поредната си словесна атака срещу Флорентино Перес, обвинявайки го, че с назначаването ан Жозе Моуриньо е допуснал груба грешка.

“Моуриньо безспорно притежава добра биография и може да тренира всеки голям клуб. Ако спечели хората ще забравят всичко, както стана при мен и Фабио Капело. За феновете обаче е по-важно клубът да играе атрактивно, но вземеш ли титлата те са щастливи”, обясни Калдерон.

“Голяма грешка на Флорентино бе продажбата на Уесли Снайдер и Ариен Робен. Той искаше да заличи миналото, тъй като двамата бяха привлечени от мен, но съдбата го наказа. Знам, че искаше да продаде и Игуаин. Не съм убеден, че се е отказал от това си намерение”.

“Хорхе Валдано искаше Мануел Пелегрини да бъде оставен още един сезон. Перес го постави в  ролята на неудачника на пресконференцията на Моуриньо. Жал ми е за това,което стана, тъй като Хорхе ми е приятел. Перес върви срещу всички, налагайки диктатура. Повечето фенове бяха против освобождаването на Пелегрини, но той сам взе решението за Моуриньо. Дано успее”, завърши Калдерон.

  Сподели
18