Отбор от ОАЕ изкушава Майкъл Оуен


А. Павлов

Отбор от ОАЕ изкушава Майкъл Оуен

Според сведенията отборът от ОАЕ Ал Шабаб преговаря с мениджърския екип на Майкъл Оуен относно евентуалното преминаване на нападателя в тима от Близкия Изток. В момента Оуен може да бъде привлечен като свободен агент, след като наскоро бе освободен от Манчестър Юнайтед. Бившият английски национал намекна, че би обсъдил сделка с отбори от цял свят. Така се заговори, че представителите на 32-годишния футболист ще се срещнат с Ал Шабаб, откъдето твърдят, че скоро може да бъде завършен трансферът на Оуен.

"Майкъл Оуен бе определен като кандидат за това да играе за Шабаб през следващия сезон и понастоящем ние водим преговори с мениджърския екип на играча. В момента агентът на Оуен е в Дубай, за да финализира сделката", четем в съобщение на отбора от ОАЕ.

Говорител на Ал Шабаб, който си осигури място в предстоящото издание на азиатската Шампионска лига, пък добави следното: "Преговаряме с футболиста и неговия агент, но все още не е постигнато съгласие между двете страни. Нещата скоро трябва да станат ясни."

  Сподели
168