Кривия се завърна в Левски


.

Кривия се завърна в Левски

Александър Александров – Кривия е второто ново попълнение на Левски след като „сините” от стадион „Георги Аспарухов” си осигуриха услугите на нападателя на Спортист Своге Мирослав Антонов. 34–годишният играч пристигна днес в София, за да договори личните си условия с Георги Иванов и Константин Баждеков. Очаква се Александров да мине медициски прегледи и да сложи подписа си под контракт за година и половина.

"Всичко между мен и Левски е договорено. Доколкото знам и между Левски и Черно море всичко е договорено. Радостен съм, че отново ще облека екипа на Левски. Благодаря и на Гонзо, или на Георги Иванов, да бъдем по-точни, че ще ми бъде все пак и старши треньор за това, че ме върна в любимия отбор. Дори и при престоя ми в Турция винаги съм казвал, че съм от Левски, защото това, което съм в момента го дължа на този клуб", коментира Александров пред "Дарик".

"Надявам се с игрите си да докажа мога ли още или не мога. С добри игри ще върнем и феновете на стадиона", допълва 36-годишният плеймейкър.


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

  Сподели
115