Мистериозният Артур получил поканата за виза от боса на ЦСКА


.

Мистериозният Артур получил поканата за виза от боса на ЦСКА

Марк Бергер, човекът, който съпровождаше станалата нарицателна вече "синя четворка" в руската столица, потвърди пред вестник "Труд" двойната самоличност на арменеца Артур, който се прочу и с разкритията си за Тодор Батков, направени в Канал 3. Всъщност мистериозния арменец се оказва футболният мениджър Сейран Арутюнян, който е преговаряял с Левски

"Познавам Артур от не една година.Той е футболен агент. Истината, че работи с всички руски клубове е вярна. Е, добре де - с почти всички. Истинското му име обаче не е Артур. Имам паспортните му данни, мисля, че фамилията му беше Арутюнян", коментира Марк Бергер по случая.

Оказва се обаче, че документът за българска виза на Арутюнян (за срок от 11 септември до 11 октомври) показва, че поканата е дошла от собственика на ЦСКА и с писмо от управителния съвет на "червените".

"Титан изпрати поканата за този човек. Да, познавам го. Той е футболен мениджър, който обяви, че е готов да съдейства за продажба на наши футболисти. Запознахме се наскоро благодарение на дългогодишния партньор на "Титан" Сергей Ошинов. Двамата бяха в ложата на мача срещу "Фулъм". От никого не сме се крили. Какъв е проблемът и защо ме питате за него? Аз не познавам никакъв Артур. Питате ме за Сейран Арутюнян и аз ви отговарям. Знам, че като мениджър има интерес на българския пазар и нищо повече. С кого и за какво е преговарял - си е негова работа. Той имаше интерес към Спас Делев и Караджов. Мога да говоря само за контактите, които е имал с ЦСКА", разкрива Димитър Борисов пред "Труд".

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
149